Скористайтеся спекою, щоб кинути палити

Літо, яке вирішило «порадувати» нас тривалої спекотною погодою, не сприятливо для курців. Лікарі настійно рекомендують не палити в таку погоду, тому що це може привести до негативних наслідків, особливо це стосується людей з серцево-судинними захворюваннями. Але це не чергова страшилка про шкоду куріння. В будь-якій ситуації є свої плюси, так от подумаємо які переваги дає спекотна погода людям, які вирішили кинути палити

Напевно, вже більшість курців звернули увагу на те, що коли жарко куриться як то не так. Сухість у роті, паморочиться голова, розпечене повітря навколо - не найкращі умови для куріння. Тому багато курців не отримують звичайного задоволення від процесу.

Перевага: виснажливий спека допоможе вам позбавитися від психологічної залежності, так як «ритуал куріння» стане вже не таким привабливим.

Якщо Ви подивитеся за собою, то зрозумієте, що не так глибоко затягується, як звичайно, частенько не докурюйте сигарету до кінця. І це не дивно, тому, що температура на кінці тліючої цигарки в момент затягування становить близько 600 0 С. Тільки думка про те, щоб вдихнути гарячий дим, вже може викликати велике небажання закурити. Залежність залежністю, а організм сам чинить опір штучному підвищенню температури.

Виходить, ваші легені отримують меншу кількість нікотину і токсинів, а сама шкідлива частина сигарети, успішно дотліває в попільничці. А якщо трохи прислухатися до себе, то можна зрозуміти, що курити в таку погоду не дуже то й хочеться.

Перевага: в жарку погоду можна легко скоротити кількість викурених сигарет.

Через підвищеного потовиділення людина втрачає багато рідини. Заповнюємо ми цю втрату за допомогою «чого то прохолодного». Зрозуміло, не всі напої корисні, а солодкі газовані та алкогольні навіть шкідливі. Багатьом відомо, що найкраще уталяет спрагу звичайна вода або холодний зелений чай. Причому тут куріння?
Перевага: якщо щодня вживати 2-3 літри води, то це допоможе вивести нікотин і токсини з вашого організму.

Будь-які несприятливі обставини можна в підсумку повернути до себе на користь. Скористайтеся спекою, і кидайте курити!

1 червня 2021