Види електронних сигарет

Сьогодні на українському ринку електронних сигарет налічується вже понад 100 різних видів моделей електронних замінників сигарет. Така кількість різновидів існує виходячи з того, що кожен бренд випускає до 10 різних моделей електронних сигарет, які відрізняються розмірами, рівнем нікотину, способом включення і кольором.

У кожної моделі електронних сигарет є свої конкурентні переваги. Важливо зрозуміти, що не існує найкращою різновиду, який підійде кожному. Електронна сигарета підбирається індивідуально, виходячи з потреб курця, його стажу, обсягу куріння і тд.

Різновиди електронних сигарет

За змістом нікотину картриджі діляться на 5 груп:

І - Без нікотину (NO) 0 мг нікотину.
II - Низький рівень (LOW) 11 мг нікотину, приблизно такий же, як у супер легких сигарет.
III - Середній рівень (МЕР) 14 мг нікотину, приблизно такий же, як у легких сигарет.
IV - Високий рівень (високий) 18 мг нікотину, приблизно такий же, як у звичайних сигарет.
В - Найміцніші близько - 32 мг нікотину.

Існує дві групи електронних сигарет. Перша група - включається автоматично при затягуванні, другий вид сигарет - за допомогою спеціальної кнопочки включення, яка розташована на сигареті.

Також існують одноразові електронні сигарети. Вони призначені для проби виробу. Коштують такі сигарети дешевше, але їх якість дозволяє відчути аналогову модель. Пароутворення одноразових електронних сигарет трохи поступається сигарет для багаторазового використання.

Для цінителів трубок, деякі фірми придумали спеціальні електронні трубки. Вони мають потужний акумулятор і оснащені новими атомайзерами, завдяки яким пар з електронною трубки виходить дуже густим.

Не можемо упустити і той факт, що існують електронні сигарети різної кольорової гами: білі, чорні, червоні, сині.

Найпопулярнішими брендами в області продажів електронних сигарет на території України вважаються Pons, Gamucci, Denshi Tabaco, Smoore, Nickols, Ego та інші.

Вибираючи електронну заміну сигареті, потрібно добре вивчити асортимент. Так Ви зможете підібрати ту, яка найбільше підійде Вам або людині, для якої вона купується.

28 травня 2021