Зволоження шкіри після гоління

Після закінчення гоління слід пам'ятати, що просто обполоснути обличчя недостатньо. Залежно від типу шкіри слід наносити спеціальні засоби після гоління, які збережуть вологість. Буде дуже до речі, якщо вмиватися контрастною водою. Можна спробувати спочатку вмиватися холодною водою, а потім збільшувати її температуру. Кровообіг шкіри відновиться, і буде виглядати природно.

Потрібно пробувати і експериментувати з температурою води

Хтось отримує велике задоволення від гарячої, а хтось більше віддає перевагу холодній крижану воду. Холодна вода звужує пори і судини. Це допомагає запобігти поширенню мікроорганізмів по пошкодженій шкірі. Також важливо використовувати лосьйони після гоління, одеколони, тальк або ніжні скраби. Останні прекрасно видаляють отшелушенного шкіру під час гоління і заспокоюють її натуральними компонентами.

Після всіх цих процедур обличчя змочують чистим рушником і переходять безпосередньо до зволоження. Рушником потрібно злегка проводити по мокрій шкірі і ні в якому разі не можна терти ним особа. В якості зволожувача можна використовувати різні спеціальні крему. У деяких випадках відмінно підходять дитячі зволожуючі креми. Саме в подібних засобах практично не міститься шкідливих компонентів. Тому використовувати їх можна без обмежень.

Головне, щоб Вам було приємно, і після процедур був помітний ефект

Для цього краще трохи проекспериментувати і знайти підходящий саме Вам засіб. Не радимо використовувати засоби, які містять спирт. Вони сильно підсушують шкіру, і згодом створюється неприємне відчуття сухості та стягнутості. Найкраще застосовувати після гоління неперфоровані зволожуючі засоби у відповідності з Вашим типом шкіри.

Також краще не використовувати відразу після гоління дезодоранти, парфуми та інші стійкі засоби. Вони можуть обпекти ніжну шкіру обличчя. Правильний догляд за шкірою після гоління обов'язково буде нагороджений. Відразу після декількох процедур шкіра буде не тільки гладкою, але і зволоженою та приємною на дотик. Тому не варто нехтувати елементарними правилами по догляду за шкірою обличчя після гоління.

27 травня 2021