Типові помилки під час гоління

Без сумніву, технології пішли далеко вперед і сучасні станки не порівняти з двосторонніми лезами «Супутника». Однак, не маючи досвіду порізатися можна і найсучаснішим станком. Ми розповімо Вам про 8 найпоширеніших помилок під час гоління.

Помилки під час бриття

Гоління на швидку руку та зневага умиванням. Це дуже поширена помилка для тих, хто звик голитися вранці. Збираючись поспіхом на роботу, гоління приділяється часу менше, ніж чищенню зубів. Ми не наполягаємо на тому, що потрібно витратити цілий ранок на гоління. Але все ж приділяйте більше часу, ніж Ви витрачаєте, щоб почистити зуби. Як мінімум, гель повинен встигнути пом'якшити волоски та шкіру обличчя. Перед кожним голінням, обов'язково умивайте обличчя. Найкраще використовувати пінку для вмивання та скраб (кілька разів в тиждень). Це необхідно, тому що по неочищеній шкірі обличчя, бритва не буде ковзати рівно та можливі порізи.

Економія гарячої води і висушене рушником обличчя.Так, тарифи на гарячу воду стали значно вище, але голитися потрібно теплою водою. Пори розкриються, а волосся стане м'якше. Звичайно, існує і думка про те, що холодна вода бадьорить і піднімає волосся, але все ж тепла вода краще для шкіри обличчя. Насухо витирати обличчя можна тільки тоді, коли Ви закінчите гоління. Під час процесу обличчя повинне залишатися вологим, тому що по сухій шкірі бритва не зможе пройти гладко.

Неправильно розміщення станка

Підвищений тиск та тупі леза. Не потрібно сильно тиснути на бритву. Це не прискорить процес, а лише призведе до подразнення. Пізніше доведеться купувати недешевий бальзам після гоління. Крім того, періодично міняйте леза. Адже тупим лезом порізатися набагато легше, ніж гострим. Після гоління потрібно обов'язково використовувати бальзам. Він заспокоїть шкіру, а його аромат сподобається багатьом дівчатам.

Неправильний кут. Помилка зустрічається як у тих, хто використовує Т-образні станки, так і сучасні з рухомою головкою. Практично всім важко звикнути до нерухомих т-подібних бритв, тому що їх потрібно постійно притримувати відповідно до шкіри обличчя. Для початку головка станка повинна стикатися зі шкірою, але без тиску. Потім схиляємо бритву, поки лезо не буде торкатися шкіри.

Пам'ятайте, щоб відчути «правильний» кут потрібна практика. З сучасними станками все набагато простіше. Кут в таких бритвах роблять фіксований, адже він повинен підходити більшості. Але ж форма обличчя у всіх різна. Тому, кожен повинен знайти «свою» модель станка.

Не потрібно сильно тиснути на бритву. Це не прискорить процес, а лише призведе до подразнення. Пізніше доведеться купувати недешевий бальзам після гоління. Крім того, періодично міняйте леза. Адже тупим лезом порізатися набагато легше, ніж гострим. Після гоління потрібно обов'язково використовувати бальзам. Він заспокоїть шкіру, а його аромат сподобається багатьом дівчатам.

Гоління проти росту волосся. Звичайно, проти росту щетини волосся збривається швидше і під самий корінь. Але після такого гоління нерідко з'являється роздратування. Тому голіться по росту волосся, а якісне гоління забезпечить гель. Крім того, проводити багато разів станком по шкірі не рекомендується. При гарній вправності, Ви навчитеся голити волосся з першого разу.

27 травня 2021