Тютюн W. O. Larsen Old Belt 2008 року

Відмінний люльковий тютюн W. O. Larsen Old Belt - для любителів вишуканого аромату при палінні. У складі суміші - кілька сортів Orange Virginia. Тютюн вирощують в районах Old Belt в Американських штатах Вірджинія і Північна Кароліна.

Люльковий тютюн W. O. Larsen Old Belt має дуже приємний аромат

Яскраво виражена хлібна нота, до неї приєднується вишуканий легкий смак родзинок. Відчуваються і незвичайні спеції. Зазвичай тютюн витримують 7 років. Тоді при його вживанні відчувається присмак какао. Тютюн відрізняється не дуже сильною міцністю, що важливо для любителів подиміти легко і нечасто.

При курінні тютюну вперше зазвичай приходить відчуття, що він пахне чи насичений шоколадом. Цей смак тютюну буде притаманний протягом декількох днів. Далі він буде містити в своєму ароматі звичний запах. Аромат при використанні тютюну O. Larsen Old Belt хоч і не міцний, але насичений і досить приємний. М'якість міцності тютюну може дозволити курити трубку навіть початківцям і одну за одною. Ніяких побічних небажаних ефектів не буде.

Після збору «врожаю» листя тютюну висушують

Так він проходить певний процес дозрівання. Після цього тютюнове листя нарізають тонкими пластинами, розминають і упаковують. Такий простий процес виробництва дозволяє отримати максимально натуральний тютюн без хімічних добавок, що дуже важливо при вживанні.

Зазвичай суміш упаковують в спеціальні банки, де тютюн зберігається у вакуумній упаковці з фольги. При її відкритті відразу можна відзначити аромат солодких ягід з деяким кислуватим присмаком. Аромат тютюну деякий час можна порівняти з винним. Пізніше запах ягід випаровується і можна нарешті визначити справжній тютюновий аромат, трохи схожий на фруктовий.

У банках тютюн зберігається дуже надійно

По-перше, він захищений від вогкості, і, в свою чергу, не пересушується. Не змінюється і колір тютюну. Він ніжно-бежевий. При зберіганні тютюн зазвичай має властивість темніти, тут же, через дотримання всіх правил зберігання, тютюн зберігає свій первісний колір. Тютюн O. Larsen Old Belt 2008 року повністю готовий до вживання. Його навіть не потрібно розминати. Досить набити трубку і насолоджуватися приємним ароматом

17 травня 2021