Тютюнова компанія «Cornell Diehl»

Тютюнова компанія «Cornell & Diehl» відома на весь світ своїм якісним тютюном для трубок. Власник Крейг Тарлер дуже любить свою справу і завдяки цьому його тютюнові суміші полюбили багато шанувальників трубок. Секрет криється в тому, що все виробництво проходить вручну. Для виготовлення тютюнових сумішей відбирають кращий тютюн, який використовують для тютюнових рецептів. Також родзинкою «Cornell & Diehl» є оригінальні назви та незвичайні картинки на етикетках.

Кожен любитель гарного трубкового тютюну напевно чув про тютюнові суміші «Cornell & Diehl», який з роками стає тільки кращим. На даний момент компанія випускає більше 250 різних найменувань тютюнової продукції. Її знають і люблять у всьому світі, але мало хто знає, з чого починався шлях відомої тютюнової фабрики «Cornell & Diehl».

Розвиток тютюнової компанії «Cornell & Diehl»

У 1950 році Джек Крімер купив стару компанію і поставив собі за мету зробити з неї всесвітньо відому тютюнову фабрику. Власник почав займатися оптовими продажами у великі магазини. Тоді тютюнова фабрика мала назву «Atlas Blending Co.». Але через деякий час управляти бізнесом став Сол Левковітц і продукцію виготовляли в Нью-Йорку. У той час новий власник назвав свій бізнес «Amar Blends». Це було в 1972 році. Але незабаром теперішній власник Крейг Тарлер дізнався, що компанію збираються закривати. Він не став довго думати і вирішив взяти кредит і купити тютюновий бізнес. Крейг був давнім шанувальником цієї продукції і навіть невеликий заробіток його не лякав.

Місце, де створюються нові тютюнові аромати, дуже нагадує кухню. У цьому приміщенні можна знайти навіть старовинну книгу з рецептами тютюнових сумішей. У літературі описані всі складові та пропорції. А також вказані всі властивості тютюну. Тому дана книга є безцінною для Крейга Тарлера.

Дизайн упаковок і назва завжди піднімає настрій

Трубкові суміші компанії «Cornell & Diehl» люблять за оригінальні рецепти і аромати. Незважаючи на таке широке виробництво, тютюн не втрачає свою якість й традицій рецептур.

Фішкою компанії є підхід до тютюнового бізнесу з гумором. Власник і художник самостійно займаються розробкою етикеток кожної суміші. Деякі любителі трубок навіть стали колекціонувати банки з-під трубкового тютюну «Cornell & Diehl». Тютюнові суміші цієї компанії повинен спробувати кожен любитель трубок.

Компанія «Cornell & Diehl» з кожним роком розширює асортимент своєї продукції. Досвідчений Крейг Тарлер зміг навіть кризу на ринку направити на свою користь. Він не боїться експериментувати і повністю покладається на свій професіоналізм. Тютюнова компанія в 2005 році розширила свій штат і перейшла в більш просторе приміщення.

Тютюнову сировину компанія замовляє в постачальників країн Близького Сходу. На складах можна побачити всілякі види тютюну. Це і Берлі, і Вірджинія, Латакія, Орієнтал і багато-багато інших сортів кращого добірного тютюну. Виробництво проходить в ручну. Весь тютюн сортують і готують до різних процесів. Його зволожують, витримують, а потім змішують по унікальним рецептурами.

Найвідоміші тютюнові суміші - це Cornell & Diehl da Vinci, Red Carpet, Black Duck, Easy Times, Morning Drive Time. Завдяки тому, що всі тютюнові суміші виготовляють вручну, можна бути впевненим у їхній якості. Адже виробництво працює не на тисячі фунтів тютюну, а всього-на-всього виготовляється кілька сотень на рік. Саме тому тютюн «Cornell & Diehl» так цінують у всьому світі. А курити його суцільне задоволення.

21 травня 2021