Способи куріння тютюну

Людський прогрес швидко рухається вперед. Любителі покурити теж у цьому не відстають. Люди придумали безліч способів куріння тютюну. Вони різні за використанням і за методом виготовлення.

Основні способи куріння

Сигарили - це щось середнє між сигаретами і сигарами. Зовні вони нагадують сигари, а за розміром звичайні сигарети. У них немає фільтрів і вони дуже важкі. Також більшість людей курять їх за звичкою в затяжку. Виробники додають в них різні ароматизатори. Тютюн використовують добірний, але порізаний.

Сигарети - це найпоширеніший спосіб куріння тютюну. Напевно, складно знайти дорослу людину, яка б хоч раз не спробувала курити сигарету. Вони куряться через фільтр, який, хоч і небагато, але затримує небезпечні речовини. За вмістом сигарети є найскладнішими. Недобросовісний виробник, намагаючись зекономити, може додавати в сигарети різні хімічні речовини. Тому радимо курити більш безпечні види тютюнових виробів.

Любителі покурити солоденький димок використовують кальян. Куріння кальяну - дуже давня східна традиція. Тютюн для кальяну сильно відрізняється від тютюну інших видів куріння. Його спеціально готують у сиропі. Роблять суміш з тютюну, меду, гліцерину і ароматизаторів. Таке куріння тютюну об'єднує дружну компанію, оскільки з кальяном пов'язано безліч ритуалів. Кальян є модифікацією курильної трубки.

Тютюн для курильної трубки спеціально нарізається, це початковий спосіб куріння, оскільки найпростіший. Головне, мати при собі спеціальну трубку. Люлька не надто шкідлива, якщо курити її не часто. Головне, не додавати в неї ароматизатори. Тютюн під час паління буде створювати дуже густий і їдкий дим, чого немає в інших видах тютюнових виробів.

Жувальний і смоктальний тютюн теж можна віднести до способів куріння тютюну. Він найменш шкідливий, вплив нікотину на організм мінімальний. Найчастіше такий тютюн користується популярністю серед молоді. Це незвично і викликає незрозумілі відчуття.

І нарешті, сигари, які вважаються еталоном для курців. Вони, як правило, виготовляються з найкращих сортів тютюну і мають дуже незвичайний аромат. Сигари не містять у складі ніяких ароматизаторів, а тим більше хімічних речовин. Вони потребують особливого догляду і бувають різні за складом тютюну. Чим елітніший тютюн, тим дорожче сигара.

Якщо Вам набридло палити звичайні сигарети, варто спробувати щось новеньке. Головне, слідувати власному смаку. Експерементуйте, і Ви знайдете свій улюблений спосіб куріння тютюну.

2 червня 2021