Спіралі для дріпу

Куріння електронних сигарет - нескладний процес. Існують деякі секрети управління рівнем рідини та ароматом пару. Тому, варто всього лише розібратися в основних тонкощах користування електронкою. Всі знання легко застосовувати на практиці та насолоджуватися густим ароматним паром. Головне набратися терпінням та досвід сам прийде. Встановити важливі елементи електронки можна як самому, так і звернутися до фахівців, які точно зроблять все правильно.

Експериментувати можна тільки з обслуговуваними атомайзерами

Вони легко розбираються і мають просту будову. Усередині атомайзера можна побачити спіраль, яка впливає на основну роботу електронної сигарети. Якість пароутворення залежить від опору внутрішньої спіралі та висоти вольтажу вбудованої батареї. Коли опір спіралі невисокий, а вольтаж на вищому рівні, то потужність виробу буде вище. Перевірити це досить просто - якщо все працює правильно, то пар буде густий, в міру ароматний та приємний на смак.

Опір матеріалу спіралі та її довжина безпосередньо впливають на опір самої спіралі. Ідеальним вважається великий діаметр та безліч витків на спіралі. Але при цьому потрібно розуміти, що працювати пристрій буде тільки при високому вольтажі. Всі електронні вироби повинні в міру обдуватися і тоді електронка зможе виробляти необхідну кількість пари.

Також важливо стежити за подачею рідини. Вона повинна бути регулярною, інакше спіраль просто пересохне і процес паріння припиниться. На рівень подачі також впливає і сама якість використовуваної рідини. Тому, варто купувати тільки перевірені та хороші рідини для заправки електронок.

Спіралі можуть обгортати двома видами дроту

  • з опором (Кантал, хромаль, титан)
  • дуже низьким опором.

Якщо дріт тонкий, то опір буде високим, з товстим дротом все навпаки. Спіраль повинна бути округлої форми. Вона формується на правці або безпосередньо на ґноті електронки. Ширина намотування спіралі повинна відповідати її товщині. Всі розміри мають бути рівними. Досить зробити всього 6 витків навколо гнота і ідеальна спіраль готова. Для використання даної технології не обов'язково мати якісь особливі навички. Перш ніж все вийде пройде достатньо часу. Тому не зупиняйтеся на досягнутих результатах.

28 травня 2021