Поради гри в мафію

Граючи в Мафію необхідно засвоїти одне єдине правило: спостерігайте за суперниками і їх діями. Адже саме такий підхід здатний різко додати Вам шанси перемогти. Другою порадою може послужити ні що інше, як необхідність об'єднання з мирними жителями. Для цього Ви можете методом спостереження вибрати тлумачного і логічно мислячої людини.

Заробляйте авторитет у опонентів!

Якщо Ви займаєте пасивну гру, то не отримаєте підтримку деяких гравців і, відповідно, не зможете нікого переконати в своїй правоті. Таким чином, слід усвідомити, що голосують, в першу чергу саме за неактивних гравців. Досить часто трапляється і так, що "мовчуни" і самі виявляються мафією, оскільки не викликають абсолютно ніяких підозр. Тому будьте уважні і проявляйте ініціативу з'ясувати стан справ.

Якщо у Вашому розпорядженні є довірена особа (найбільш досвідчений гравець), то Вам варто об'єднатися з ним і "тиснути" на найбільш підозрілого гравця. Маючи достатньо навичок, щодо викриття брехні, Ви запросто зможете визначити підозрює в ту чи іншу категорію.

Необхідно запам'ятовувати, хто і за кого голосує!

Це допоможе логічним чином виявити потенційного мафіозі. При цьому пам'ятайте, що сама мафія на початковому етапі гри майже ніколи не голосує. Поради гри в мафію повинні піти Вам на користь, якщо Ви будете дотримуватися ще одну важливу рекомендацію: балансуйте свою активність. Адже професійна мафія може вбити активного мирного жителя, щоб той не заважав йому. У разі, якщо Вас вб'є мафія, то стане зрозуміло, хто ця людина. Таким чином, його викриють в два рахунки.

Проявляйте обережність!

Якщо Ви "навмання" вказали на мафію, а він виявився городянином, то Ваша репутація, безсумнівно, впаде. Найкраще ставити під сумніви того чи іншого гравця. Словом, займайтеся "роздуттям" історії, бо це спонукає всіх задумів, а когось і зовсім поміняти свої погляди.

2 червня 2021