Шахи на трьох

Шахи - це досить стара інтелектуальна гра, яка вимагає концентрації уваги, прояву розумових здібностей і здібностей мислити логічно. Саме тому вона так полюбилася величезному колу людей.

Завдяки тому, що настільні ігри постійно поповнюються і удосконалюються, Ви можете пограти в цю чудову гру цілим сімейством.

Тепер можна займатися улюбленою справою не тільки удвох, але і втрьох!

Серед людей, яким не доводилося стикатися з цією грою, існує помилкова думка, що стосується складності гри. Ні, правила тут не важче звичайних, а навпаки, навіть легше і цікавіше. Насправді шахи для трьох - це не одна гра, а ціла безліч варіацій шахів для гравців, число яких дорівнює трьом. Для даної варіації шахів використовується нестандартне дерев'яне полотно, яке може бути виконане у вигляді трикутника, правильного шестикутника і т. д.

Такі шахи мають кілька характерних переваг, що різко відрізняють їх від класичного варіанту. По-перше, цей спосіб дозволяє об'єднати всіх членів сім'ї за однією ігровою дошкою. При цьому, навіть самий недосвідчений шахіст може в легку подолати професіонала своєї справи, вибравши раціональну стратегію, що дозволяє це зробити. По-друге, такий варіант гри дозволяє долучити дітей до процесу.

Переваги шахів оцінили тисячі професіоналів і просто любителів!

Адже захоплюючі правила, нові ігрові ситуації і незвична дошка, само собою, підкріплюють цей інтерес.

Що стосується правил, то на початку гри кожен шахіст отримує по 16 фігур (як і в класичному варіанті). Виняток становить тільки правило, що визначає хід через центр ігрового поля. Крім того, фігури переможеного переходять переможцю. Це дає можливість за рахунок свого супротивника поповнити шаховий арсенал і залишитися "на плаву".

Серед всього ряду можна виділити такі моделі : "Rheukst", "School" ,"Spartakus". Вони мають невелику вартість і відмінну якість.

2 червня 2021