Samuel Gawith Squadron Leader

Як тільки тютюн Samuel Gawith Squadron Leader надійшов до нас у магазин, він став одним із найбільш продаваних серед сумішей для курильної трубки. Чим же можна пояснити подібну популярність?

Після відкриття банки Ви відразу відчуєте приємний димний аромат Латакії

Але він не є головним в цій суміші. Через пару секунд можна почути характерний для Вірджинії запах свіжого сіна. Є також і третій аромат - родзинка суміші - турецький тютюн. Нарізка тютюну стрічкова - ribbon cut. Вражає різноманітність колірних відтінків в суміші. Велика частина тютюнового листя - світло-коричневого кольору з розумною кількістю чорного листа.

Вологість тютюнової суміші - оптимальна. Більшість англійських / балканських сумішей досить сухі. Деякі курці можуть захотіти підсушити її протягом 10-15 хвилин. Це нітрохи не зіпсує тютюн. Але все ж краще спробувати покурити суміш з тим рівнем вологості, який задумали виробники. Впевнені, що Ви будете задоволені курінням. На початку куріння цього тютюну, Ви відразу ж відчуєте солодкий смак Вірджинії, димність Латакії і легкий цитрусовий присмак, який приносить в суміш турецький тютюн.

Жоден сорт тютюну не лідирує в суміші

Всі вони доповнюють один одного. Хочеться докладніше розповісти про аромат турецького тютюнового листя. Воно має землисто-трав'яний аромат з деякою часткою пікантності. За міцністю суміш - середня. Тютюн куриться легко і не набридне навіть при щоденному курінні. Якщо Ви відчуєте якусь гіркоту, то радимо краще почистити трубку. Тому що її в цьому тютюні немає.

Суміш також відмінно підходить для витримки. Навіть при двотижневій витримці, тютюн помітно покращиться. Хоча, здавалося б неможливо, бути ще більш насиченим і смачним. Порівнюючи з іншими латакієвими сумішами, то вона міцніше відомої Peterson Old Dublin, але менш ароматна. Ще одна цікава особливість тютюну - оригінальна назва. Суміш була названа в честь льотчиків-випробувачів Першої світової війни.

Тютюн однозначно сподобається шанувальникам Латакії. Пробуйте, не пошкодуєте.

17 травня 2021