Royal електронні сигарети

Електронні сигарети Royal - це один з брендів, відомої на весь світ, компанії з виробництва електро - сигарет «Shenzhen Smoore technology co., Ltd». Але, на жаль, продукція марки Роял не така якісна, як електронні сигарети, які випускаються під брендом Smoore.

Можна побачити, що багато хороших моделей, випущених Smoore, такі як M6, M7, M401, M402, продубльовані брендом Royal. Не дивлячись на те, що картриджі підходять, однаковим моделям електронних сигарет Royal і Smoore, якість сигарет першого поступається, якості другого. Також Royal випускає і інші моделі електронних сигарет з різними технічними характеристиками.

Найбільшою особливістю сигарет Роял вважається їх вишукане оформлення. Класичний чорний і білий колір електронної сигарети з вишуканим срібним обрамленням фільтра, на якому зображений золотий знак у вигляді єдинорога. Такий шикарний дизайн викликає в оточуючих людей думки, що в руках вони тримають дуже дорогу сигарету, якість якої зовсім не відповідає її зовнішньому вигляду.

Магазин "Embargo shop" пропонує Вашому вибору тільки високоякісний товар, серед якого Ви можете знайти і купити електронні сигарети Smoore (Китай). Ціна сигарет повністю відповідає їх хорошій якості. Вся продукція ТМ "Smoore" пройшла сертифікацію багатьох міжнародних стандартів: сертифікація в Європейському союзі, а також відповідність найвищим стандартам якості і безпеки матеріалів, що використовуються при їх виробництві.

2 червня 2021