Користь і шкода електронних сигарет

Електронні сигарети вже давно не є новинкою, побачити їх сьогодні Ви можете повсюдно. Якщо і Ви задумалися про покупку цих пристроїв, то Вам слід дізнатися про їх переваги, але при цьому врахувати і недоліки.

Користь електросигарети очевидна!

При її палінні у Ваш організм надходить набагато менше шкідливих речовин. Пристрій не створює диму, адже в ньому відсутній сам процес горіння. Порівняти принцип його роботи можна з роботою киплячого чайника. Виділяється водний пар, температура якого набагато нижче, ніж у окропу.

Тютюновий дим містить близько двохсот різноманітних отрут і хімічних сполук, і жодне з них не може принести здоров'ю курця ніякої користі. Токсини не виводяться з організму, викликають рак і всілякі хронічні захворювання. А електронна сигарета? Абсолютної більшості подібних шкідливих елементів в її парі немає.

Ніяких незручностей оточуючим людям електронна сигарета не принесе!

Для багатьох курців перевагою електросигарети є і те, що курити її можливо навіть там, де куріння забороняється, наприклад, в поїзді чи літаку. Пристрій буде не виділяти їдкий шкідливий дим, а пара, аромат якого легкий і приємний.

Сучасні виробники пропонують широкий асортимент картриджів, завдяки чому Ви можете вибрати потрібну дозування нікотину. Звикли до міцним сигаретам? Купуйте «міцні» картриджі, до «легких» - «відповідні».

Тепер поговоримо про шкоду електронної сигарети!

А він, перш за все, полягає в тому, що курець подає поганий приклад іншим. Сьогодні можна сміливо говорити про те, що курити електросигарету - це модно. Проте дитина або підліток, подивившись на цю моду, може побажати взяти в руки вже звичайну сигарету.

Що ще? Те, що куріння в будь-якому випадку є поганою звичкою. І багато з тих, хто відмовлявся від неї за допомогою корисного пристрою, в наслідку "зіскакували" на традиційну тютюнову продукцію. Однак до мінусів електронних виробів це можна віднести лише частково.

28 травня 2021