Плюси застосування та дози нюхального тютюну

Нюхальний тютюн на сьогоднішній день є альтернативою звичайним курильним сигаретам і широко використовується для боротьби з курінням. Науково доведено, що шкоди від такого способу вживання нікотину дещо менше, ніж від звичайних сигар.

Нюхальний тютюн має такі плюси у використанні:

1. За допомогою цієї речовини можна лікувати і навіть запобігати нежить;
2. Оскільки нюхальний тютюн не містить диму, то він має менший негативний вплив на організм людини;
3. У нюхальний тютюн не виділяється смола яка так шкідлива для курця;
4. Вживати нюхальний тютюн можна навіть у місцях, де куріння заборонено.

При правильній дозі вживання нюхального тютюну людина отримує відчуття бадьорості і радості. При вживанні ж зайвої кількості цієї речовини виникає запаморочення, нудота і навіть блювота.

Деякі завзяті курці стверджують, що за допомогою нюхального тютюну з часом можна відмовитися від куріння повністю. Для цього необхідно з кожним разом зменшувати дозу тютюну в два рази. Це необхідно для того щоб організм поступово звикав до втрати потреби в нікотині, адже при заміні звичайних сигарет на нюхальний тютюн людина як і раніше вживає нікотин, від якого відмовитися в один момент просто не можливо.

Самою розумною і правильною дозою нюхального тютюну є невелика щіпка, яка могла б поміститися на кінчику кухонного ножа. При подальшому використанні цієї речовини дози можна поступово зменшувати.

Вживати нюхальний тютюн занадто часто не рекомендується!

Тютюн може допомогти повністю позбутися залежності в курінні і поліпшити стан курця в цілому. Речі про нешкідливість нюхального тютюну не спостерігається, але небезпека його застосування значно нижче, ніж у курильних трубках або сигаретах.

Нюхальний тютюн сьогодні набуває все більшої популярності і популярність, завдяки своїм властивостям і доступності.

2 червня 2021