Курильне каміння

В останнє десятиліття культура кальянокуріння стрімко розвивається як в Україні, так і в багатьох західних країнах. За ці роки кількість цінителів і любителів кальяну значно збільшилася.

Перед світовими виробниками кальянного тютюну постало питання про необхідність запровадження нового, більш безпечного продукту. І підприємливі німці знову опинилися попереду всіх. Вони створили абсолютно новий продукт - парові камені Shiazo, які можна палити.

Плюси каменів Shiazo

  • Дуже тонкий смак
  • Густий і обіьний дим
  • Не можна перегріти камені
  • Рівний смак протягом усього куріння
  • Тривалість куріння близько 30 хвилин
  • Багаторазове використання

Парові камені - натуральний продукт

Камені Shiazo - це мінеральний комплекс природного походження. Вони просочені натуральними ароматизаторами без додавання цукру і шкідливих для здоров'я інгредієнтів. Курильні камені не містять нікотин і елементи, токсичні при нагріванні і згорянні під час використання.

Після обробки, камені мають мініатюрні розміри, що збільшує ефективну поверхню більш ніж в 20000 разів. Саме ця властивість дає камінню величезну ефективність усмоктування рідини. Такі камені виробляються в Німеччині, з пористої мінеральної речовини (перліту), що видобувається в горах Туреччини.

Особливість цих каменів - можливість повторного використання. Після куріння, досить просто промити камені і знову засипати їх в баночку, в якій залишилася ароматична рідина. Камені просочаться сиропом і будуть знову готові до застосування. Якщо придбати рідину для каменів окремо, то їх можна використовувати величезну кількість разів.

21 квітня 2021