Особливості вибору рідини для вейпа

Електронні сигарети набувають все більшої популярності. На відміну від звичайних, в них використовується спеціальна рідина, яка, при випаровуванні, дає густий смачний пар. Вона може відрізнятися вмістом нікотину, гліцерину, пропіленгліколю, а також смаком і ароматом. І щоб вибрати рідину для вейпа, рекомендується розібратися з цими параметрами.

Рідина для вейпа: як вибрати

З огляду на величезний асортимент, придбати рідину нескладно. Набагато важче зрозуміти, яку рідину вибрати. До основних моментів варто віднести:

  • Співвідношення гліцерину та пропіленгліколю. Найбільш поширеним і кращим на думку багатьох парильників варіантом є пропорція 70 на 30. Головним призначенням компонентів є м'яке випаровування і рясне пароутворення. Це основа заправки.
  • Вміст нікотину. Мінімальною кількістю є 0, максимальним - 6 мг.
  • Розфасовка. Заправку можна придбати в обсязі від 10 мл.

Придбати рідину можна з найбільш унікальними смаками і за різною вартістю. Асортимент магазину представлений величезною кількістю заправок з певним складом, який залежить від виробника.

Де краще придбати?

Якщо ви хочете купити рідину для вейпа, це можна зробити, відвідавши інтернет-магазин Embargo. Тут ви зможете вибрати підходящий варіант серед великої кількості смаків за доступною ціною. Придбати рідини дешево можна всього за пару кліків з доставкою в Київ та інші міста країни.

28 травня 2021