Основи техніки гоління т-подібним станком

Кожен чоловік повинен знати, як правильно управляти станком. Гоління т-подібною бритвою дуже схоже на гоління звичайними касетними станками. Але все ж деякі нюанси існують, і про них варто знати. Після того як шия та обличчя будуть попередньо підготовлені, а піна добре збита можна приступати безпосередньо до гоління.

Піну на обличчя потрібно наносити рівномірно

Так верстат буде добре ковзати по шкірі. Т-подібну бритву візьміть за край ручки і затисніть між великим та вказівним пальцем. Кисть руки повинна бути повністю розслабленою, щоб можна було легко управляти бритвою. При цьому верстат повинен неначе сам ковзати по шкірі, а Ви тільки направляти його в потрібну сторону.

Чим менше буде тиск на верстат, тим якісніше він буде справлятися зі своїм завданням. А все, тому що т-подібні станки, як правило, мають достатню вагу, щоб самостійно ковзати по шкірі. Проводити кілька разів з одного й того ж самого місця небажано. Бритва завжди повинна бути гострою і в хорошому стані. Якщо Ви тільки починаєте користуватися т-подібним верстатом, то краще за все тримати виріб під кутом 90 градусом. Потім повільно можна міняти нахил і починати сам процес під кутом 45.

Збривати кожну ділянку шкіри потрібно поступово

Як тільки закінчили з одним, можна приступати до наступного. При цьому кут нахилу міняти не можна. Працювати повинна не кисть, а вся частина руки від ліктя до пальців. Рухи робіть рівні, але не довгі. Фахівці виділяють такі етапи гоління т-подібним станком:

  • по росту волосся;
  • перпендикулярно росту волосся;
  • проти росту волосся;
  • під кутом.

Кожен вибирає для себе свій тип гоління. При цьому потрібно не забувати, що після декількох штрихів верстата, потрібно його обполіскувати у воді. А ділянку особи, де проходила бритва, умивають теплою водою. Також не радимо голитися без піни. Шкіра може травмуватися. У важкодоступних місцях потрібно бути гранично обережним, оскільки саме тут дуже часто виникають порізи.

Дотримуйтесь наших рекомендацій і процес гоління буде дуже легким.

27 травня 2021