Незвичайні запонки - творчий штрих в чоловічому образі.

Часи Баха принесли в життя людей не тільки приголомшливу музику, а й оригінальні дизайнерські творіння - запонки. Саме в ці часи знатні дворяни почали прикрашати свої рукави витонченими стрічками, щоб підкреслити красу своїх рук. Незабаром ці стрічки поступилися гудзикам, а ті, у свою чергу, запонкам.

Запонки - дивовижна дизайнерська річ, яка прикрасить навіть нудний дрес-код!

Що стосується нашої сучасності, то пара красивих і оригінальних запонок повинна зберігатися в скриньці кожного чоловіка. Відвідати який-небудь урочистий захід без суворого костюма, де сорочка прикрашена елегантними запонками, не представляється можливим.

Сьогоднішня мода диктує суворе дотримання модних правил не тільки жінкам, а й чоловікам. Стати успішним і затребуваним фахівцем чоловікові багато в чому допомагає його зовнішній вигляд. Молодий чоловік, що з'явився на роботі в діловому костюмі, оформлений за всіма модним нормативам, не зможе залишитися непоміченим керівництвом фірми.

Сьогодні сірість і буденність не є затребуваними!

Дизайнери придумують нові незвичайні творіння, що дозволяє кожному проявити своє індивідуальне я. Саме до цих атрибутів можна перерахувати незвичайні запонки. Можна сказати, що використання незвичайних запонок є самовираженням свого стилю. Наприклад, нудну офісну роботу можна урізноманітнити незвичайними запонками у вигляді смішних смайликів. Колеги по роботі обов'язково помітять цей факт, що гарантує приємну роботу в хорошій обстановці на цілий день.

Також можна підібрати цікаві запонки, враховуючи сферу своєї спрямованості. Якщо Ви працюєте в салоні мобільного зв'язку, то запонки у вигляді планшета прекрасно впишуться в робочу атмосферу, а керівництво неодмінно схвалить такий творчий прояв до своєї роботи. Хто знає, може найближчим часом до Вас надійде приваблива пропозиція стати на щабель вище своєї колишньої посади?!

2 червня 2021