Модні запонки нинішнього сезону

Жінки, як справжні цінительки красивих речей, не змогли пройти повз такі розкішні штучки і почали активно додавати його в свій діловий, іноді і вечірній, образ.

Перша згадка про запонки було відображене в 17 столітті!

З цих пір вони стали прикрашати рукава сорочок чоловіків, підкреслюючи красу їх рук. Тепер жінки не гадали, що таке можна подарувати коханому. Пара красивих запонок знайшла б своє застосування у кожного справжнього чоловіка.

Але, як відомо, мода з часом змінюється, вдосконалюється. І разом з новими модними тенденціями змінюються й запонки. Сьогодні модні запонки вражають своєю красою і оригінальністю. Вони не тільки прикрашають рукава сорочки, але й підкреслюють статусність і відчуття стилю свого власника. І якщо Ви хочете здивувати свою близьку людину модними запонками, то Вам доведеться стежити за останніми змінами в модному світі.

Сьогодні найбільш модними запонками вважаються вироби зі срібла та золота. Золоті та срібні аксесуари ніколи не виходять з моди. Вони прекрасно доповнять урочистий образ, а чоловік підкреслить свій неперевершений смак.

Цього року особливо стильними вважаються запонки з білого золота!

У нинішньому сезоні модними вважаються запонки з дорогоцінних металів. Ці запонки коштують набагато дешевше, ніж золоті вироби. У процесі виробництва використовується більш простий метал, лише тільки поверхня запонок обробляється більш дорогим і благородним металом. Отже, відрізнити золоті запонки від позолочених досить складно.

Запонки з дорогоцінних металів - вершина божественного аксесуара!

Вони чудово підкреслять жіночу тонку натуру і зможуть розбавити грубу чоловічу сутність. Сапфіри, алмази, топаз і багато інших камені використовуються в модних запонках цього сезону.

Як бачите, достаток модних запонок дозволить кожному створити стильний і неповторний образ, будь то чоловік або жінка.

3 червня 2021