Модні чоловічі портфелі - які вони?

Портмоне, носові хустки, візитки та інша дрібниця, яка завжди є при собі у сучасної людини, не повинна зберігатися в його кишенях. І саме тому модні чоловічі портфелі так популярні вже багато років.

З чого виконуються ці необхідні аксесуари?

Тут все залежить від того, для кого вони призначаються. Якщо мова йде про ділові моделі, то, як правило, з натуральної шкіри. Їх оформлення вельми стримане, тут немає ніяких зайвих деталей або декору. Тільки багатофункціональність і консервативність. У випадку з молодіжними моделями присутній більший дизайнерський простір.

В даний час модні портфелі поділяються і за видами - портфоліо, аташе та кейс!

В останньому випадку мова йде про вузькі сумки, які нагадують звичайні коробки. Матеріал різний - шкіра, вініл та інші. Розміри, як правило, підганяються під стандарт паперу формату А3. Оскільки найчастіше кейси купуються бізнесменами та іншими діловими людьми, їх купують для перенесення документів.

Портфоліо являють собою своєрідну ділову папку-портфель, кейс у якого немає ручок. Носять їх під пахвою або в руці. Аташе - це портфель плоскої форми, який також використовується для носіння паперів. На вигляд він нагадує звичний дипломат.

Головне в покупці портфеля - це зручність.

Якщо Ви хочете купити портфель для чоловіка, то пам'ятайте про те, що він не повинен бути ні занадто маленьким, ні занадто великим. Звертайте увагу і на загальний стиль вироба, і на те, для кого воно призначається. Консерваторам сильної статі легковажні варіанти з провокаційними яскравими принтами або імітація потертих джинсиів навряд чи припадуть до смаку. Вибирайте моделі без безлічі помітних елементів, найкраще, виконаний з товстої натуральної шкіри.

Молодому активному хлопцю, навпаки, сподобається не занадто громіздкий і строгий аксесуар. Зверніть увагу, наприклад, на сумки-трансформери, що дозволяють носити з собою улюблені електронні гаджети.

2 червня 2021