Куримо на здоровя!

Багато з курців не раз всерйоз замислювалися про те, щоб почати здоровий спосіб життя, але їх зусилля щоразу зводилися нанівець. Різкі спроби кинути палити супроводжувалися численними стресами і емоційними зривами, а також нервозністю і виснаженням всього організму. Життя без куріння незабаром стає просто-напросто утопією, ламаючи навіть сильних і стійких.

Сьогодні, стало можливим позбутися від тютюнової залежності легко і безболісно! Нові електронні сигарети допоможуть Вам, поступово позбутися психологічної та фізичної залежності від тютюнового паління.

Давайте подумаємо про нашу фізіологію, адже з раннього дитинства нас вчили, не переводити продукти і не викидай те, за що Ви вже заплатили. Словом, ні в якому разі не можна було переводити добро. Ви запитаєте, яке відношення це має до куріння? Та саме що не є пряме. Під час викурювання сигарети Ви підсвідомо слідуєте цьому правилу, відповідно, докурюючи все до останнього. Ви будете праві, якщо скажете, що при бажанні процес куріння можна повністю перетворити в контрольований процес. Це буде означати, що найчастіше, Ви зможете викидати сигарету недокурену

У стресових ситуаціях процес куріння практично неможливо контролювати

Ви можете не бути зосередженим, і схаменутися лише тоді, коли від сигарети залишиться лише фільтр. З таким винаходом, як ecigarette Ваше життя стане набагато простіше, в ній не залишиться часу на негативні емоції і стреси пов'язані з курінням! Для цього Вам потрібно всього лише заправити картридж з мінімальною кількістю нікотину і заправити їм електронну сигарету. Як би Ви не хотіли, або не старалися, у Вас просто-напросто не вийде викурити більше.

Психологічна залежність від паління!

Якщо ж при спробі кинути палити Ви відчуваєте порожнечу і брак чогось важливого, то варто говорити про психологічну залежність від куріння. У такому випадку, боротися з такою залежністю найкраще поступово. Займіться тим, що Вам до душі або знайдіть якесь хобі. Якщо Ви вже зовсім не можете без сигарети, заправте Вашу електронну сигарету мінімальною кількістю нікотину. Якщо ж Ви відчуваєте, що у Вас не спостерігається фізичної або психологічної залежності, і Ви готові повністю відмовитися від паління, заправте електронну сигарету ароматизаторами. У такому випадку нам більше нічого не залишається, як тільки сказати Вам: «Куріть на здоров'я!».

1 червня 2021