Коли настає час подумати про заміну вашого гріндера

Є такий вислів: «Усе гарне колись закінчується» - ця приказка існує вже багато поколінь і вона має величезне підґрунтя яке відображається у нашому повсякденному житті і розповсюджується на все, що нас оточує. Адже коли розмова заходить про вибір вашого першого ідеального подрібнювача для органічних сумішей. Щоб це не було час має на все свої руйнівні плани. В цій статті ми поговоримо про те, коли вже настав той самий час для придбання нового девайсу і за якими ознаками орієнтуватися. Незламних речей не існує, всьому є свій термін придатності, навіть металеві моделі не захищенні від зносу та поламок. Деякі деталі виходять з ладу через декілька тижнів, інші можуть служити роками.

Взагалі подрібнювачі – одні з найрозповсюдженіших пристроїв для подрібнення ваших органічних суцвіть, навіть можемо їм призначити перше місце так як саме вони найякісніше підготують ваш стаф для подальшого використання і неважливо буде це куріння через бонг, джоінт, трубку чи будь-яким іншим способом. Використовуючи гріндери ви завжди будете певні що остаточний результат задовольнить ваші потреби відносно консистенції яку ви отримаєте. Але що робити коли ви не отримуєте бажані результати?

Ознаки

Не існує єдиного правила коли потрібно заміняти гріндер. Неякісні аксесуари самі по собі вже на старті не дадуть вам задовільного результату, а оригінальні якісні моделі термін приблизно декілька років – від 2 до 4. Простіше кажучи, якщо ваш подрібнювач, як і раніше виконує свою роботу - подрібнює трави до бажаної консистенції без необхідності сидіти над цим процесом упродовж п'яти хвилин - немає потреби купувати новий. Це означає що зубчики ще гострі а механізм працює без збоїв.

Інколи якщо результат не задовольняє вас, в першу чергу потрібно просто почистити девайс. Згадайте коли ви останній раз займалися чисткою – якщо це було кілька століть тому, беріть спеціальний концентрат, металеву або звичайну щіточку і починайте. У 80% випадків на цьому проблема вирішується, якщо ні – йдемо далі.

Після кропітливої очистки якщо помічаєте, що девайс не подрібнює суцвіття належним чином і вам доводиться прикладати зусилля для терки – привід купувати новий. Зверніть увагу на зубчики – якщо провести по ним пальцем і ви не відчуваєте гостроти, також ознака для заміни. Ваш гріндер може замкнутися при обертах – те саме, не кажучи про відсутність одного і більше зубчиків внаслідок поламки.

Декілька зламаних зубчиків, іржа, замикання, витрачання багато часу на процес, прикладання зусиль, незадовільний результат подрібнення – все це привід позбавити себе від страждань придбавши собі новий екземпляр.

22 травня 2023