Колба для кальяну - як вибрати і не помилитися?

Багато в чому залежить цей світ гармоніі від того, наскільки якісна колба для кальяну і з якої сировини вона виготовлена. Адже колба - це серце кальяну.

Колба - це важлива складова кальяну!

Вона буває різна - з металу, пластику, кераміки, кварцу, скла і навіть кришталю. Найпоширеніші і недорогі - це скляні колби. При їх виборі, в першу чергу, звертайте увагу на товщину стінок. Краще, якщо їх стінки будуть товщі, так Ви уникнете малоприємних хвилин, коли від одного незручного руху колба може просто розбитися. Також необхідно звертати увагу і на краю виробу. Вони повинні бути рівними. В іншому випадку кальян буде не герметичний. Що стосується дизайну і стилю скляних аксесуарів, то він багатий і різноманітний. Колби бувають як класичні, так і сучасного авангардного стилю. Така колба для кальяну, купити яку Ви можете без проблем прямо на нашому сайті, завжди буде прикрашати інтер'єр Вашого будинку, додасть йому східний шарм і загадку.

Оптимальний колір колби - зелений і його відтінки!

Що стосується богемного скла, то і за якістю і розписі воно дорожче, ніж звичайне скло, тому й самі деталі для курильного апарату вище за ціною. А ось кришталеві колби міцніше скла і масивніше і дорожче. До речі, досвідчені курці кальяну, при виборі скляних і кришталевих колб, радять в першу чергу звертати увагу на прозорість вироби. І не важливо, в якому кольорі виконаний аксесуар - в синьому або червоному, рівень води завжди повинен бути помітний.

Акрилова або металева колба краще?

Всупереч злим язикам і поширеній думці, що про пластикові колби або як їх ще називають акрилові, впливають на смак - це не так, принаймні, що стосується відомих виробників. Безумовно, акрилові колби набагато міцніше скла та у цьому їх плюс. Що не скажеш про металевих колбах. Вони вважаються непрактичними, так як на відміну від інших матеріалів, метал найбільше зазнає деформацій. Мінус їх і в тому, що у місці вгвинчування шахти вони можуть окислюватися. Але є і перевага - металеві колби міцні і не розбиваються.Така колба для кальяну, купити яку можна легко і просто в нашому інтернет магазині, завжди цінується кальянщик.

Якщо так склалися обставини, що дорогі колби Вам не по кишені, то краще рішення цієї проблеми - прозорі судини! За ціною вони набагато дешевше і це ніяк не відбивається на якості. З прозорими колбами процес куріння так само прекрасний, як і з дорогими колбами. Головне, щоб подобалося Вам.

27 квітня 2021