Яку трубку для кальяну вибрати?

Трубка для кальяну повинна бути широкою та довгою. Виріб найкраще купувати з якісного матеріалу, такого як шкіра. А для того, щоб курити кальян завжди було приємно, міняйте шланг раз на 3-4 місяці.

Сьогодні трубки для кальянів є універсальними. Але, щоб не помилитися у виборі, вибираючи ту чи іншу трубку, потрібно враховувати один важливий факт - це не просто аксесуар для кальяну, це фільтр для шкідливих речовин. От і виходить, що чим довше шланг трубки, тим менше шкоди ми завдаємо своєму здоров'ю. І, зрозуміло, чим шланг довше, тим менша ймовірність, що Ви перекинете кальян.

Яку трубку варто купувати?

Професіонали рекомендують купувати трубки не коротше приблизно 1,6 метрів. Найбільша ідеальна довжина - 180-200 см. Під час куріння, завдяки такій трубці можна перебувати на більш зручній та комфортній відстані від кальяну і насолоджуватися процесом куріння без будь-яких складнощів і зусиль. Так що, купуючи трубку, звертайте в першу чергу на довжину самого шланга.

Про якість куріння також говорить товщина шланга та матеріал з якого трубка була виготовлена. Так, через тонкий шланг по шахті дим проходить повільніше, ніж, наприклад, через товстий. До того ж, охолоджується сильніше. А, як відомо, чим холодніше дим, тим насиченіше смак і аромат.

Трубка з потовщеним шлангом має багато переваг таких, як, щільність диму та легкість тяги, тому що у подібного шланга пропускна здатність набагато вище, ніж у тонкого. Це відбувається за рахунок великого внутрішнього діаметру. Також тонкий шланг набагато швидше засмічується, і його доведеться частіше чистити. Тому радимо Вам купувати трубку тільки з товстим шлангом. Він буде набагато простіше куритися і доглядати за таким виробом дуже легко.

Дротяну трубку купувати не радимо. Такий виріб не довговічний та існує велика ймовірність, що дріт зашкодить матеріалу шланга.

Трубки для кальяну мають різні характеристики. Тому, перед покупкою потрібно добре з ними ознайомитися. Трубка в першу чергу повинна бути практичною та зручною у використанні.

Якісні трубки для кальяну - запорука приємного куріння кальяну

З часом все зношується та потребує заміни. Саме тому кальян може куритися не так легко. Причина в старому шлангу та трубці. Тому своєчасно замінюйте аксесуари до кальяну та насолоджуйтеся приємним курінням. Замовити та купити трубки для кальяну Ви можете в нашому інтернет-магазині

15 квітня 2021