Який тютюн для самокруток краще?

Якщо Ви перейшли з сигарет на самокрутки, то Вам слід зайнятися ретельним вибором тютюну, а також отримати деякі відомості про те, який тютюн краще, а який гірше, як правильно вибрати тютюн, де купити і як зберігати його.

Який тютюн для самокруток краще?

Відомо, що куріння самокруток - це старий і добрий спосіб задовольнити свої потреби і отримати заряд гарного настрою. Для того, щоб ця тенденція залишалася такою, слід усвідомити, що для самокруток використовується спеціальний тютюн. Адже, наприклад тютюн, який використовують для курильних трубок ні в якому разі не підійде.

Тютюн яких марок є ідеальним для самокруток?

На це питання, на жаль, немає однозначної відповіді. Адже конкуруючі компанії постійно змагаються і всіляко намагаються обігнати один одного, пропонуючи споживачам новинки. Однак, кілька лідерів, все ж, є. Адже їх продукція десятками років поставляється в усі куточки світу і набула великої популярності. Так, наприклад, за результатами опитування стало ясно, що трійка безсумнівних лідерів наступна: Golden Virginia, Drum і Mac Baren.

Який тютюн для самокруток краще, Ви можете визначити, якщо спробуєте самі. Їх можна умовно розділити на ароматизовані і неароматизовані. Якщо Вам більше до душі солодкий і приємний смак, то зупиніть свій вибір на ароматизованому тютюні (яблуко, вишня, ваніль і т. д.). Якщо ж Вам ближче натуральний, густий і насичений тютюн - то слід віддати перевагу багаторічним традиціям і купити звичайний продукт.

Який тютюн Вам потрібен за ступенем міцності?

Все це Ви зможете зрозуміти, коли спробуєте той і інший продукт. Кожна компанія вказує на пачках ступінь міцності.

Таким чином, з однієї пачки тютюну можна отримати понад 35 самокруток. Їх кількість буде прямо залежати від щільності набивання, яка в свою чергу залежить від індивідуальних вимог і бажань кожного курця. Оцініть і Ви всі привілеї самокруток!

25 травня 2021