Якими мають бути подарункові шахи?

Напевно багато стикаються з проблемою, коли ніяк не вдається підібрати відповідний подарунок для свого друга. Більше того, дуже хочеться, щоб цим подарунком користувалися якомога частіше, при цьому він приносив радість, а найголовніше не обтяжував господаря на його вимушене застосування. У подібних ситуаціях ідеальним варіантом стають всілякі настільні ігри.

Шахи гарненько розвивають логічне мислення людини!

Якщо ж друг має математичний склад розуму, то купити шахи в подарунок стане ідеальним варіантом. У таких ситуаціях відмінно підійдуть набори шахів оригінальної форми в красивій скриньці. Саме шахи розвивають посидючість і розсудливість у дітей, що вже робить такий подарунок подвійно корисним.

Якщо шахи призначаються для людини, яка грає виключно вдома, то є сенс придбати зручну і красиву валізку, де зберігатимуться всі фігурки.

З таким подарунком можна догодити кому завгодно!

Ділові чоловіки гідно оцінять високі фігурки, виконані з червоного або чорного дерева. А ось романтичним панночкам і шанувальникам історії обов'язково сподобаються величні королі і королеви, лицарі з гострими мечами і коні, одягнені в металеві лати. На сьогоднішній день існує величезна різноманітність шахових фігурок, які можуть бути виконані у вигляді всіляких мультиплікаційних героїв чи історичних персонажів.

На що потрібно звернути увагу при купівлі шахів?

Якщо Ви вирішили купити шахи в подарунок для дитини, то рекомендується звернути увагу, щоб не було ніяких знімних деталей, а також гострих країв. Самі фігурки повинні бути невеликими, щоб дитина могла їх обхопити своєю маленькою ручкою. Крім того, рекомендується прикупити і відповідну літературу, з якою майбутній гросмейстер буде черпати корисну для себе інформацію і вивчати різні стратегії. Якщо ж дитина ходить на спеціальні курси з шахів, то є сенс задуматися про ігровий набір, який буде зручним для транспортування.

2 червня 2021