Як заряджати електронну сигарету

Електронна сигарета - це електронна альтернатива тютюнопаління. Асортимент електро-сигарет розширюється з кожним днем. На території України і в інших європейських країнах інтерес до новинки все зростає.

Купивши електронну сигарету, ви в першу чергу повинні розібратися, як правильно її заряджати. Від правильної зарядки залежить термін служби сигарети. У комплекті з більшістю девайсів йде пачка-підзарядка. Вона виступає не тільки зарядним пристроєм, але і зручною коробкою для зберігання запасних картриджів.

Ви завжди можете купити додаткове зарядний пристрій. Їх існує три види: автомобільний зарядний пристрій, зарядний пристрій, який працює від мережі, зарядний пристрій з USB-виходом для електронної сигарети, за допомогою якого ви можете заряджати електронну сигарету, перебуваючи біля комп'ютера.

Які ж основні правила зарядки електронної сигарети? Найперший крок, який потрібно зробити при покупці електро-сигарети - це поставити її на 8-годинну зарядку. Надалі сигарету заряджають 3-5 годин в залежності від моделі. Навіть якщо батарея електронної сигарети не встигла розрядитися, її все одно можна приєднувати до мережі. Для того, щоб поставити сигарету заряджатися, необхідно викрутити батарею з атомайзера і вкрутити її в зарядний пристрій, приєднавши до мережі електроживлення.

Правила, яких слід дотримуватися при зарядці акумулятора:

- не заряджати на відкритому повітрі, при високій температурі або сильної вологості;
- виймайте акумулятор після того, як від'єднаєте зарядний пристрій від мережі;
- якщо відчуваєте неприємний запах під час зарядки, відключити зарядний пристрій від мережі і більше ніколи не використовуйте батарею.

Пам'ятайте, чим правильніше ви будете заряджати електронну сигарету, тим довше вона прослужить.

2 червня 2021