Як зарядити кальян

Для того, щоб зарядити кальян нам знадобиться колба, шахта, шланг, блюдце і чашечка для тютюну. Почнемо з того, що налл'ємо звичайну дистильовану воду в колбу. Після цього перевіряємо рівень води. У правильному кальяні рівень води повинен приблизно на 2 - 2,5 см занурювати в себе нижню частину шахти. Тепер необхідно надіти шланг, блюдце і чашу. Чашу надягаємо за допомогою спеціального ущільнювача, для того, щоб герметизація між чашею і шахтою була максимальною.

Після того, як склали кальян, знімаємо чашу і забиваємо її тютюном. Тютюн повинен бути вологим, але не занадто мокрим або занадто сухим. Тютюн для кальяну пухко укладається в чашу кальяну. Після, в тютюні проробляють невеликий отвір, який з'єднує низ чаші з її верхом, для проходження виробленого диму. Потім обволікаємо чашу фольгою, яку склали в два рази блискучою стороною всередину і проробляємо голкою маленькі отвори. Цими дірочками ми повинні покрити весь периметр фольги, туго натягнутою поверх чаші. У самому центрі фольги нам потрібно зробити отвір побільше, він буде головним, через який буде потрапляти основна кількість тепла від вугілля, що згорає. Після, це тепло буде проходити через тютюн, потім охолоджуватися по шахті, в прохолодній воді і вже через трубку ми будемо вдихати прохолодний дим.

Тепер нам необхідно підготувати вугілля. За допомогою щипців беремо вугілля і акуратно підпалюємо його. Вугілля просочене селітрою, тому, воно відразу запалюється. Вугілля потрібно обпалити з усіх боків, щоб прогрілося рівномірно. Далі ми кладемо вугілля зверху в чашу, після чого залишається розкурити кальян. Зробивши пару глибоких, повільних затяжок - кальян можна курити.

Магазин Embargo Shop запропонував Вашій увазі один із способів, як зарядити кальян зі звичайної води і тютюну. Рідина для колби і смак тютюну можна підбирати за своїм смаком.

Експериментуйте з наповнювачами кальяну і отримуйте задоволення від його куріння.

28 квітня 2021