Як правильно курити люльку?

Використання трубкиколись було популярною формою куріння тютюну, але з приходом більш доступних сигарет, трубка відійшла на задній план і незабаром, тільки мала частина курців використовувала даний курильний аксесуар. Сьогодні ж любителі покурити знову повертаються до використання люльки. Мистецтво куріння трубки просте в освоєнні і приносить курцеві багато задоволення.

Як правильно курити трубку і що для цього необхідно

Забивши люльку тютюном, нам залишається лише підпалити її і приступити до куріння. Якщо Ви правильно заб'єте люльку, вона буде куритися повільно, без зусиль. Підпалювати тютюн потрібно рівномірно круговими рухами поверх чаші. Після цього зробіть довгу затяжку для того, щоб тютюн яскраво засвітився і почав тліти. Ні в якому разі він не повинен горіти, так як це може призвести до прогорання самої люльки.

Після першої довгої затяжки Вам необхідно за допомогою спеціального аксесуара - тампера трохи утрамбувати тютюн і попіл, який виник у процесі куріння. Після чого Ви повинні повторно підпалити тютюн. Курити люльку необхідно повільно і легко, щоб це приносило курцеві задоволення і розслаблення. Якщо Ви пихкає занадто швидко - Ви можете відчути неприємне печіння на язиці. Щоб цього не сталося, не поспішайте палити, а насолоджуйтеся смаком тютюну. Якщо люлька стає занадто гарячою для руки - відкладіть її на час, щоб вона охолола, після чого можете знову приступати до її використання.

Повністю залишати трубку не можна - необхідно періодично робити затяжки

Люлька повинна бути такої температури, що і тіло людини. Пам'ятайте про те, що куріння люльки - це неквапливий процес, який може займати близько 45 хвилин. Також, одним з головних правил куріння, є спосіб куріння. Ви повинні знати - в останній момент куріння більшу частину часу люльку необхідно тримати в руці, а не в роті. Так Ви більшою мірою зможете відчути справжній смак тютюну, вдихаючи почергово чисте повітря і тютюновий дим з люльки.

Дим під час паління люльки можна втягувати в себе. Його потрібно трохи затримувати в роті, а потім випустити. Так Ви зможете відчути справжній смак тютюну. Для того щоб курити люльку правильно необхідний досвід. З часом Ви зрозумієте всю техніку куріння. Після того, як палити, не втягуючи дим у легені, буде просто, можна курити в затяжку.

Так Ви зможете визначити свій улюблений варіант куріння трубки. Якщо у Вас виникають які-небудь питання про правильне курінні люльки - звертайтеся до цієї статті. Тут Ви знайдете всі Ваші відповіді, і навіть більше

18 травня 2021