Як доглядати за шкірою?

Будь-які шкіряні вироби вимагають до себе особливої ??уваги, оскільки є дуже примхливим матеріалом. Але, оскільки, саме вони найбільш надійні у всіх планах, ми вибираємо саме шкіряні речі, незважаючи на те, що нам доведеться приділяти багато уваги їх догляду.

Гладка шкіра потребує найменшої до себе уваги, на відміну від інших типів!

Гладка шкіра найменш вибаглива з усіх різновидів шкіри, хоча теж потребує багато зусиль від вас, щоб добре виглядати. Її потрібно мінімум двічі в тиждень зволожувати кремами для взуття і полірувати до блиску. Чобітки або черевики, які піддаються щоденній порції вологості, потрібно обприскувати спеціальним водовідштовхувальним спреєм, який продовжить життя і молодість вашого взуття. Не можна мити шкіру під струменем води, залишати у вологому і забрудненому вигляді після вулиці, це може зруйнувати навіть найякіснішу пару взуття. Набори по догляду за взуттям тут придадуться вам найкращим чином. За допомогою спеціальної щітки ви зможете з легкістю видалити забруднення і очистити шкіру. Грубі забруднення можна вивести за допомогою піни-очисника. Крем додасть їй нового дихання, а серветка для поліровки - м'якого блиску, немов цю пару щойно зняли з вітрини магазину.

Лакована шкіра та рекомендації щодо її догляду.

Лаковане взуття. По-перше, з цим видом шкіри можна забути про всі крема для живлення звичайної шкіри. З лакованими виробами це не пройде, вам доведеться купувати окремо спеціальний засіб для цього різновиду взуття. По-друге, вона постійно потребує поліровки, тільки тоді її вигляд буде на всі 100 відсотків. Лаковані вироби дуже чутливі до змін температур і бояться поганої погоди, вони не виносять як спеки, тобто температури вище 25 градусів, так і холоду - мороз знищить ваше взуття, повністю зруйнувавши його структуру, створивши безліч тріщин по всій поверхні виробу. Щоб запобігти процесу її псування, носіть лакові речі в гарну погоду.

Як збільшити термін служби виробів з нубуку, велюру та замші?

Вироби з нубука, замші або велюру багато хто вважає найбільш вимогливими. Погодимося з цим судженням, оскільки для цих різновидів шкіри набір для догляду просто незамінний, як повітря для нас. Взуття з цих матеріалів не можна ні в якому разі мочити, воно не підходить для дощової погоди і мряки. Навіть чистку такого взуття треба проводити тільки за допомогою щітки для таких виробів і піни-очисника. Водовідштовхувальний спрей також створений, в першу чергу, саме для взуття із замші, нубука та велюру, якщо ви все ж ризикуєте надягати її в несприятливу пору року. Вироби з таких матеріалів все ж користуються популярністю, оскільки ідеальний зовнішній вигляд їм допомагають зберегти всі перераховані кошти, а також аерозоль для фарбування шкіри, що надає свіжості будь-якій парі взуття.

Ретельний догляд за шкірою загрожує тривалого її збереженням у відмінному стані. Тому стежте за своїм улюбленим взуттям, і нехай воно залишається як можна довше новим і красивим.

3 червня 2021