Як створити атмосферу для куріння кальяну?

Якщо Ви не хочете отримати невроз, то намагайтеся створити кращу атмосферу, в якій не станете відволікатися від куріння кожні п'ять-десять хвилин. Як це зробити?

«Кальянна» атмосфера - особливості створення!

У приміщенні, в якому Ви збираєтеся палити кальян, неодмінно варто поставити повільну музику, найкраще, східного напрямку. Фахівці радять вибирати композиції Karunesh, які найбільше розслаблюють.

Якщо Ви хочете покурити, то попередньо добре поїжте. Не варто робити цього на голодний шлунок, так як Ви можете завдати шкоди своєму здоров'ю. Ситий, Ви зможете повністю насолодитися смаком і ароматом тютюну, не думаючи про «земної» їжі.

Якщо Ви збираєтеся курити кальян не поодинці, а в кампанії друзів і знайомих, Вам варто вести неквапливі бесіди і забути , хоч на якусь мить, про свої справи і проблеми. Куріння кальяну - це не куріння звичайних сигарет, ніякого поспіху, ніяких турбот тут бути не повинно.

Створюємо обстановку для куріння кальяну.

Після того, як Ви створите кращу атмосферу для куріння кальяну, Вам необхідно буде подбати і про обстановку. Пригасити світло, і поставте пристрій на підлогу. Для того, щоб Вам і Вашим гостям було зручно, розкидайте по підлозі м'які подушки і пуфи, на яких Ви зможете розсістися.

Пам'ятайте про те, що згідно найдавнішим традиціям Сходу, поставивши кальян на стіл, Ви демонструєте неповагу до людей, що сидять поруч з Вами. Втім, якщо Ваша модель приладу має невеликі розміри, поставити її на столик цілком дозволяється.

Особливості куріння кальяну!

Якщо Ви хочете максимально розслабитися і повною мірою насолодитися ароматом тютюну, не варто заливати міцні спиртні напої в його колбу. Максимум, що Ви можете собі дозволити - це легке вино. Звичайно, в тому випадку, якщо Ви не хочете просто сп'яніти.

Повільно і не поспішаючи втягуйте дим, і передавайте його своїм гостям. Дихайте глибоко і рівно.

22 квітня 2021