Як зробити кисет для тютюну своїми руками?

Кісет для тютюну представляє собою невелику сумку, за допомогою якої тютюн зберігає свої властивості і зберігається досить великий час. Цей атрибут незамінний при транспортуванні, тривалих подорожах і т.д. Адже стандартні коробки виробників не підходять для цих цілей.

Кисети дуже прості не тільки зовні , але і по своєму виконанню!

При виборі подібного аксесуара або ж при його створенні власними руками необхідно вибрати альтернативний варіант матеріалу, який буде ідеально чинити опір факторам зовнішнього середовища (попаданню сонячних променів, вологості, температурних показників).

Якщо Ви хочете придбати функціональний атрибут, Ви можете відвідати відповідний розділ інтернет-магазину і зробити це. Якщо ж Ви виявляєте бажання зробити кисет для тютюну своїми руками, то і це не буде проблемою.

Для виробництва кисета, Вам буде потрібно взяти два прямокутних шматочка шкіри 17х20 см. Потім, у верхній частині, виконайте отвори для шнурочка. Якщо вдома немає машинки, то шити доведеться вручну. Для цього слід виконати шилом отвори під нитки. Нитки необхідно використовувати міцні (шовкові, наприклад).

Приступайте до зшивання двох шматків шкіри між собою!

Після виконаної процедури виверніть на виворіт отриманий мішечок і протягніть в отвори (у верхній частині мішка) канатики або красиві міцні нитки (їх товщина повинна бути в кілька разів більше товщини стандартних ниток, а матеріал не повинен ковзати в руках). Кисет для зберігання можна вважати готовим. Насолоджуйтесь отриманим результатом.

Такий аксесуар Ви можете виготовити і з шматочків натуральної шкіри, і з замші, після чого залишити собі або ж подарувати рідним і близьким. Щоб кисет відрізнявся індивідуальністю, необхідно придумати цікавий варіант декорування його поверхні.

14 травня 2021