Як зробити кальян на молоці

Ті, хто ще жодного разу не курив кальян, рекомендуємо в першу чергу спробувати кальян на молоці. Молочний кальян, як його називають любителі - це здорова альтернатива ненависникам алкоголю або некурящим жінкам. Відмінною характеристикою кальяну на молоці є його м'якість. Коли ми вдихаємо кальян, дим, проходячи через молоко, очищається і набуває приємний, ніжний смак, який не дере горло.

Як правильно зробити кальян на молоці

Отже, як зробити кальян на молоці ми постараємося зараз Вам розповісти. Існує багато рецептів кальяну на молоці, в яких використовують не тільки молоко, але і вершки.

Перший спосіб, і найпростіший - це використовувати молоко з 1% жирності. Так як воно не густе його не знадобитися розбавляти водою, а просто залити в колбу. Якщо у Вас виявилося жирне молоко, то необхідно розбавити його з водою: 1 склянка молока на 2 склянки води. Також замість молока, Ви можете використовувати вершки з водою у відсотковому співвідношенні 60% вершків до 30% води.

Вибираємо молоко для кальяну і тютюн

Якщо Ви все ж вирішили робити кальян, використовуючи молоко, то краще для цього брати коров'яче молоко, воно не має такого сильного запаху як козяче, яке може перебити аромат тютюну. Вибираючи смак тютюну, не хвилюйтеся, що помилитеся. З цим можете експериментувати і використовувати той, який Вам найбільше подобається.

Це може бути, як тютюн зі смаком вишні, банана, дині, полуниці, так і ваніль, кава, карамель. Якщо ви вибрали тютюн з кавою, какао, шоколадом або капучино, то в молоко раджу додати ложечку розчинної кави або какао, щоб надати кальяну більш насичений смак і аромат. Головна дія, яку треба зробити, щоб кальян на молоці був більш м'якше і ніжніше - це охолодити молоко, кинувши в нього пару шматочків льоду.

Кальян на молоці можна курити поки молоко не скисне (протягом 5-6 годин). Якщо Ви вирішили змінити смак тютюну, то рекомендуємо промити весь кальян, щоб смак попереднього тютюну не перебивав смак нового. Ми впевнені, що кальян на молоці не залишить Вас байдужим до кальнокуріння. І Ви ще не один раз будете розслаблятися під приємний смак молочного кальяну, занурюючись всім тілом і душею у свої думки.

20 квітня 2021