Як правильно курити сигарили?

Куріння сигарилл багатьом обов'язково нагадає куріння звичайних сигарет. Хороша сигарилла на 100 % складається з тютюну. Обрізати їх подібно сигарам не варто, адже все це зробили раніше виробники. Також не потрібно звертати увагу і на їх стан - у всьому цьому немає абсолютно ніякого сенсу, адже сигарили не так сильно вимогливі до навколишніх умов, на відміну від сигарет.

Які особливості мають сигарили?

Багато людей стверджують, що курити сигарили значно простіше, ніж сигарети, зважаючи на їх розмір. Сигарили бувають різних видів - з фільтром, для початківців, з мундштуком і без фільтра. Також є сигарили не тільки фабричного виготовлення, але і ручної роботи.

Такі вироби повністю зроблені з натурального тютюну без ароматизаторів. Отже, для початку сигарили слід витягнути з упаковки. Більшість сигарил мають на одному кінці фільтр - якраз його і потрібно класти в рот.

Що стосується іншого кінця, то він, відповідно, повинен підпалюватися. Для того, щоб підпалити цей аксесуар, використовуються звичайні сірники або ж запальничка. Щоб розкурити сигарили, слід глибоко вдихнути.

Тримати ж її слід великим і вказівним пальцями руки. Для більшої зручності рекомендується підключати і середній палець. Звичайно, тримати її можна і будь-якими іншим способом - найголовніше, щоб курцеві було максимально зручно, при цьому він не обпікся.

Необхідно вдихнути і повною мірою насолодитися тютюновим димом!

Але дуже глибоко дихати не варто. Щоб відчути смак тютюну, потрібно губами через рот всмоктувати дим. Саме так реально отримати всю повноту смаку. Далі слід видихнути дим.

Подібний процес повторюється доти, поки сигарила не буде викурена до самого кінця. Кожна людина повинна пам'ятати, що сигарила виробляє достатньо важкий дим, тому краще не допускати, щоб він потрапляв до легень.

Ті люди, які воліють вдихати дим повністю під час паління сигарет, скажуть, що сигарили є більш важкими. Саме з цієї причини сигарили краще курити «Не через тягу», щоб відчути весь їх аромат, при цьому не завдавати шкоди.

26 травня 2021