Як правильно використовувати кальян?

Зараз ми розповімо про головні правила його використання.

Збирання кальяну.

Якщо Ви купили кальян, то його перед застосуванням слід обов'язково промити водою. Так як це є дотриманням найпростіших правил гігієни. Потім перевіряємо наявність всіх деталей, з яких складається ця, з першого погляду, хитромудра конструкція: колба (нижня частина, посудина, ваза), верхня частина (шахта), шланг(трубка, гнучкий чубук), чашка(чилім, Хаггар), блюдце і щипці. Всі ці деталі повинні зістиковуватися між собою, а колба, шахта і шланги, герметично закріплюватися, так як це основна вимога, без якого не вийде нормально насолодиться курінням.

Приготування кальяну!

У першу чергу визначаємося на чому буде куритися кальян, є такі відомі варіанти, як: вода, молоко, вино і сік. З чим би Ви не обрали, але рідина повинна бути холодною і ще рекомендується додати в неї шматочки льоду. Засипаємо лід і заливаємо прохолодну рідину в колбу, так щоб нижня трубка шахти поринула у воду. Потім щільно закріплюємо верхню частину, і встановлюємо блюдце і чашу, і кріпимо шланг. Потім, в чашку маленькими шматочками потрібно накласти тютюн будь-якого аромату. Покриваємо чашу фольгою і проколюємо зубочисткою в ній кілька маленьких дірочок. Розпечене вугілля лягає зверху, на фольгу і розкурюється.

Куріння кальяну.

Куріння цього екзотичного пристрою повинне відбуватися в хорошій і приємній атмосфері. Це може бути затишок, тиша і спокій або навпаки шум, весела компанія і сміх. Немає правил для певної обстановки місця і часу, це вибирає кожен індивідуально під свій настрій. Сам прилад повинен знаходитися на підлозі або невеликому столику, не варто ставити його високо. Потрібно використовувати індивідуальний муштук. Не можна наливати в посудину з рідиною алкогольні напої більше сорока градусів, їх краще розбавити з водою. Також не рекомендується куріння на голодний шлунок, краще трохи перекусить, а потім приступити до приємного і розслаблюючої дії.

21 квітня 2021