Як курити сигари ?

Куріння сигари - це ціле мистецтво і якщо Ви хочете повністю розкрити багатство вишуканих ароматів, потрібно знати деякі тонкощі цього процесу. Перш за все, важливо розуміти, що сигара сильно відрізняється від сигарети. Вона не терпить поспіху. Перш ніж почати куріння, переконайтеся, що у Вас є хоча б півгодини вільного часу.

Прикурюють сигари тільки від сірників

Навіть якщо у Вас супер-модна запальничка, не варто її використовувати, так як можете зіпсувати смак сигари. Дістаючи сигару з коробки її потрібно брати за «ніжку». Головку необхідно обережно зрізати за допомогою гільйотини, сигарних ножиць або ж пробійника. Як це зробити можете прочитати тут. Після цього рівномірно прогрійте кінчик сигари.

Для цього, тримайте її горизонтально і поступово прокручуйте над вогнем. Далі візьміть виріб в рот та підпаліть кінчик. Сигарним димом потрібно «полоскати» рот, а не легкі. Найбільш оптимальний проміжок між затяжками становить від 30 до 90 секунд. Насолодившись вишуканим букетом ароматів протягом трьох секунд, дим з рота потрібно випустити.

Не поспішайте струшувати попіл

Він виконує функцію природного охолоджувача. Якісні сигари утримують до 4 см попелу. Проводяться навіть турніри на «Найдовший попіл». Відповідно до етикету сигару не слід гасити, просто залиште її в попільничці - вона сама повільно та благородно згасне. Якщо ж сигара погасла, а ви бажаєте продовжити куріння, то її можна заново розпалювати. У цьому немає нічого поганого.

Не можна глибоко затягуватися сигарою, так як це може призвести до кашлю, нудоти та слабкості. Крім того, також як і будь-який інший тютюновий виріб, сигари не палять на порожній шлунок. Завдяки прийому їжі перед курінням, Ви знизите шкідливий вплив тютюну на організм. Поєднувати сигару можна, як з алкогольними так і безалкогольними напоями: кавою, бренді, бурбоном або міцним елем.

З кожним днем сигари стають все більш популярними. Вони є елементом респектабельного та престижного життя.

27 травня 2021