Як кинути курити з електронною сигаретою - графік по тижнях!

Мова зараз йде зовсім не про те, як затягуватися або скільки разів на день використовувати пристрій. А про те, що Вам варто скласти і дотримуватися певного графіка «по тижнях».

Фахівці радять віддати перевагу «правилам 4 тижнів»!

Для початку, Вам варто придбати саму електро сигару. Робити це варто тільки в перевірених магазинах, які пропонують високоякісну і довговічну продукцію для боротьби з курінням. Але крім самого виробу, купити варто також картридж з високим вмістом нікотину. Чому саме його? Тому, що багатьом початківцям курцям електронних сигарет здається, що вони не курять взагалі. В результаті чого їх руки починають тягнутися до звичайного тютюну. Високий вміст нікотину зовсім не означає, що Вашому організму буде завдаватися величезна шкода максимальним вмістом шкідливих речовин. Ми говоримо тільки про підвищений вміст нікотину.

У другий тиждень Вам варто змінити картридж на іншій - «середнього класу»!

На третю - з «низьким». Ну і на четвертий тиждень Вам варто курити електро сигару, в якій буде встановлений картридж без нікотину взагалі. Ви здивуєтеся тому, як просто Ваш організм відвикне від нікотину. Адже Ви не будете відмовлятися від нього різко, повільно і плавно зводячи залежність на нуль.

Електронною сигаретою необхідно затягуватися трохи довше і сильніше!

І тому навіть у тому випадку, якщо картридж має високий вміст нікотину, доза речовини буде скорочена. Якщо Ви мрієте про те, щоб позбутися поганого запаху з рота, неприємного аромату сигарет, яким просочуються волосся, шкіра й одяг, хочете перестати труїти свій організм отрутами, покупка електро сигари стане вірним рішенням. Навіть у тому випадку, якщо позбутися звички курити повністю Ви не зможете!

1 червня 2021