Якість, відома в усьому світі

Багатовікова історія торгової марки WO Larsen бере свій початок у далекому 1864 році, з моменту відкриття чудового тютюнового магазину в центрі Копенгагена, який і до цього дня дуже успішно працює і користується високою популярністю серед курців трубок. У той час засновники імпортували велику кількість трубкового тютюну, сигар і курильних аксесуарів, але з плином часу вони почали виробляти і власні трубкові тютюн, які дуже швидко набули широку популярність і загальне визнання.

Всі трубкові суміші марки WO Larsen, відповідно до угоди про спільне співробітництво, випускаються датською компанією Orlik Tobacco Company і безперечно є незаперечними еталонами найвищої якості трубкового тютюну в усьому світі.

Досконале майстерність і професіоналізм висококваліфікованих експертів декількох поколінь гарантують випуск чудових трубкових тютюну, компоненти яких складаються і змішуються виключно вручну за неухильним дотриманням старовинних секретних рецептів. Найглибші пізнання, багаті традиції і високі стандарти якості цілком заслужено стали синонімами WO Larsen.

Будь-який курець трубок, незалежно від своїх персональних уподобань, неодмінно високо оцінить чудовий багатий смак і неповторний чудовий аромат тютюну цієї торгової марки.

18 травня 2021