Газові турбо запальнички для сигар

Полум’я у запальничці

Якщо ви вирішили придбати сигару, для вас постає питання підкурювання, звісно, після того як ви її обрізали. У будь-якому з випадків вам знадобляться якісні, оригінальні газові запальнички, які рекомендуємо придбати лише у спеціалізованому магазині. Отже, для справжніх поціновувачів куріння сигар немає нічого гіршого ніж нерівно розпалена або спалена на початку сигара. Причиною такого казусу може полягати якраз у запальнички із нерівним, слабким чи нерівномірним полум’ям. Важко виправити коли сигара неправильно розпалена і продовжує по цій причині нерівномірно горіти таким чином погано передаючи свої смакові якості – це руйнує досвід куріння сигар який ми так всі любимо, особливо якщо ви новачок у цій справі і не розумієте що стало справжньою причиною затухання вітоли.

Враховуючи те, що правильно підкурена сигара може визначити ваш досвід куріння, справжні сигарокури завжди рекомендують використовувати газову запальничку із турбо полум’ям, вона так необхідна як і якісний х’юмідор.

Газові турбо-запальнички створені для сигар

Такі запальнички стали невід’ємною складовою для курців. Вітрозахисні, з можливістю регулювання потужності полум’я, деякі моделі комплектуються набором інструментів для сигар на кшталт наявність пірсеру. Великі моделі можуть виробляти тепло при максимальній потужності до 1300 градусів Цельсію. Ці функціональні п’єзо помічники використовують бутановий газ під високим тиском для того щоб полум’я виривалось із великою потужністю – так ви можете більш детально маніпулювати та краще, рівномірно та більш якісно розпалювати сигару, чого не скажеш про звичайні запальнички у яких полум’я постійно танцює а може взагалі погаснути від неочікуваного пориву вітру. До речі, нерафінований бутан низької якості який використовується у одноразових запальничках створює сажу і змінює первісний смак сигари – це точно вам не потрібно для задоволення.

Також задля правильного підкурювання сигари полум’я не повинно торкатися сигари, його тримають на мінімальній відстані від голови і поволі прокручують задля рівномірного розпалу. Звичайними запальничками такого результату неможливо досягти не кажучи про сірники. Тож очевидно, що досвідчені курці обирають газові турбо запальнички саме для сигар.

7 лютого 2023