Фрукти для кальяну: користь, відмінність від тютюну та відгуки

Фрукти для кальяну вже навряд чи назвеш новинкою, але все ж, досі багато хто не знає що це таке. У цій статті ми розповімо Вам про їхню користь, способи застосування та відмінності від тютюну.

Виробником фруктів є компанія DeCloud. Вперше з'явилися на ринку в 2008 році. Але тоді виникла проблема з маленьким терміном зберігання фруктів. У 2013 році всі помилки були виправлені і фрукти з'явилися на прилавках магазинів. На даний момент, термін зберігання фруктів може досягати 24 місяців. Але потрібно дотримуватися умов зберігання, а саме, тримати їх в сухому прохолодному темному місці.

Перевага фруктів для кальяну

Найголовніший плюс фруктів в тому, що в них відсутній нікотин. Відповідно, вони абсолютно не шкодять Вашому здоров'ю і не викличуть залежності. Час куріння - від двох до трьох годин. До речі, любителям димного кальяну, фрукти точно припадуть до смаку. Крім того, вони жаростійкі. Смак менш насичений, ніж у тютюну, але приємний. Дуже часто фрукти для кальяну додають в сам тютюн для збільшення насиченості тютюну.

Курити фрукти радимо Вам на натуральних чашах з апельсина, яблука або грейпфрута. Так, у Вас вийде повністю натуральне куріння без шкоди для організму. Найбільш ходові смаки - це Диня, Малина, Манго. Однією пачки тютюну вистачає на 2 рази забивання стандартної чаші для кальяну, але, якщо Ви будете змішувати фрукти з тютюном (для збільшення насиченості) пачки тютюну Вам вистачить на 3-4 рази куріння.

Як можна міксувати?

  • Тютюн Суниця + фрукти DeCloud Полуниця + Слива
  • Тютюн Кавун і фрукти DeCloud Кавун + Зелений Виноград
  • Тютюн Дюшес і фрукти DeCloud Груша + Ананас
  • Тютюн Шоколад і фрукти DeCloud Банан
  • Тютюн Дюшес і фрукти DeCloud Малина + Диня


Відгуки клієнтів

Володимир, Київ

Добавляю эту смесь размером с горошину ко всем миксам из табаков для более густого дыма.

Олексій, Вінниця

Мне фрукты не понравились. Да, дыма больше, но вкус менее насыщенный, чем у табака. Попробую еще смешать с обычным табаком.

Анастасія, Житомир

Вкусняшка! Так много дыма не дает никакой табак. Курили два часа.

Олег, Одеса

Привет, советую всем. Я работаю с фруктами не очень давно но мои клиенты их уже очень полюбили. Мой топ-5 по вкусам Decloud : 1) Банан 2) Мультифрукт 3) Клубника 4) Арбуз 5) Виноград

20 квітня 2021