Фаворит Альберта Ейнштейна - тютюн Cornell Diehl Epiphany

Тютюн Cornell & Diehl Epiphany - це унікальна суміш кращих англійських сортів тютюну. Він гармонійний і повністю збалансований. До складу тютюну Cornell & Diehl Epiphany входять Burley, Latakia, Perique та Virginia. Тільки досвідчені виробники вміють правильно поєднувати всі ці компоненти. Тютюн Cornell & Diehl Epiphany заслуговує численних похвал.

Пропорції підібрані ідеально та курити його велике задоволення

При відкритті банки відразу відчувається аромат різноманітних сухофруктів. У суміші тютюнового листя домінує яблучний аромат. Злегка відчувається копчений аромат Latakia, який анітрохи не псує першого враження. Також стає злегка помітним аромат сиру. Кімната швидко наповнюється усіма ароматами. Виробник нарізав тютюн різними способами.

А все тому, що в суміші використовується декілька видів абсолютно різного тютюну. Тому перед курінням слід його оглянути та додатково подрібнити грубі шматки листя. Тоді тютюн буде куритися рівно та вийде уникнути пригорання або нерівномірного розкурювання. З перших хвилин розкурювання відчувається приємний аромат сливи та сушених фруктів.

Тютюн куриться легко та відчувається копчений і солодко-кислий аромат

Як тільки суміш добре розкуриться, стає відчутним димний аромат. А от солодкі аромати сухофруктів переходять на другий план. Також можна насолоджуватися ароматом житнього хліба. Закінчення куріння тютюну характеризується насиченим присмаком сухофруктів. А все тому, що трубка встигає повністю насититися даними тютюном та прекрасно передає всі аромати. Тому тютюнова суміш залишає вельми приємне враження.

Міцність тютюну висока. Але якщо курити його постійно, то до неї швидко звикаєш і вона стає нижче середньої. Тютюн Cornell & Diehl Epiphany - це кращий аналог улюбленого тютюну Альберта Ейнштейна. Він приємний та ароматний. А курити його дуже приємно. Адже гамма ароматів досить різноманітна та цікава.

17 травня 2021