Електронний замінник сигарет

Якщо у Вас виникло питання «Що таке електронний замінник сигарет?» або «Які види і моделі електронних сигарет бувають?» - то ця стаття розповість всю інформацію про даний продукт, який збереже здоров'я Вам і оточуючим людям на довгі роки.

Електронним замінником сигарет вважається електронна сигарета, яка з кожним днем ??набирає все більшої популярності серед завзятих курців. Багато хто вважає, що електронна сигарета - це сто відсотковий метод кинути палити, але це не зовсім так. Така сигарета в першу чергу замінює звичайну сигарету.

Електронна сигарета на відміну від звичайної не шкідлива. У першій лише присмак тютюну з відсутністю смола, а в іншій - справжній тютюн, смол який потрапляє в легені, що дуже шкідливо для здоров'я людини. Також, замінюючи звичайну сигарету електронної, курець може зменшувати рівень нікотину до нульового за допомогою картриджа, а згодом зовсім перестати палити. Якщо курець серйозно задумався над тим, щоб кинути палити, перейшовши на електронну сигарету, фахівці рекомендують відразу використовувати безнікотинові картриджі. Як Ви зрозуміли, електронний замінник сигарет буває з різним вмістом нікотину. Серед стандартних рівнів нікотину картриджі електронних сигарет всіх виробників поділяються на такі категорії: без нікотину (no), зі слабким рівнем нікотину (low), середнім (medium), високим (high). Існують також безнікотинові картриджі, які дають лише смак.

Щодо видів (розмірів) електронних сигарет, то основними вважаються: PenStyle, Mini і SuperMini. Існують моделі сигарет, які включаються вручну, наприклад Ego 510, а також автоматичні, які починають працювати при першому затягуванні, наприклад, Smoore М7.

Електронний замінник сигарет має багато переваг перед звичайною сигаретою. Наприклад, електронну сигарету можна курити в приміщенні, поїзді, літаку чи будь-якому іншому транспорті, так як вона не має запаху і замість тютюнового диму курець видихає простий пар. Таким чином, оточуючих людей не турбує різкий запах тютюну, який виділяє звичайна сигарета.

2 червня 2021