Шкода електронних сигарет

Електронні сигарети - шкода ... Реальність чи вигадка тютюнових компаній? У цій статті ви знайдете реальні дані.

Питання про шкоду електронних сигарет виникло ще в перший рік продажів новинки. І, на жаль, до сьогоднішніх днів не отримав твердої позитивної чи негативної відповіді. У засобах масової інформації можна вичитати все що завгодно, але кому ж вірити?

Чи шкідливі електронні сигарети?

Електронні сигарети - це альтернатива звичайній сигареті. Вона була створена для заміни тютюнових сигарет, від яких з кожним днем помирало все більше людей.

У звичайній сигареті міститься більше 4 тис. різних шкідливих речовин, що потрапляють в організм людини при першому ж затягуванні. Навколишні вдихають дим, який Ви видихаєте.

Електронна сигарета складається з води, очищеного нікотину і різних ароматичних добавок. Така структура дозволяє їй бути безпечною, як самому курцеві, так і оточуючим. Така сигарета не має гострого запаху, як звичайна сигарета. Електронній сигареті, також не властиво виділення смоли, яка утворюється при згорянні тютюну звичайної сигарети.

Люди, які страждають на цукровий діабет, не повинні боятися курити електронні сигарети. Просто потрібно знати деякі нюанси. На діабет під час паління може впливати тільки нікотин. Так що любителям покурити потрібно, вибирати наповнювачі для сигарет без нікотину. І можна без побоювання насолоджуватися улюбленим процесом.

Часто, статті, в яких описано шкоду електронних сигарет і негативний наслідок їх використання - замовні. Їх розміщують тютюнові компанії для збереження своїх потенційних покупців. Так - тютюнові фірми і фірми, які випускають електро-сигарети, є великими конкурентами.

З появою електронної заміни звичайної сигарети, компанії з виробництва тютюнових виробів почали шукати способи, при яких рівень споживчого попиту не впаде до критичного. Так, з часом, сигарети, до яких так звикли завзяті курці, можуть зовсім зникнути з ринку курильної продукції.

Знаючи політику тютюнових компаній, можна з упевненістю прийняти той факт, що електронні сигарети не приносять шкоди, як про них люблять писати підозрілі автори. У будь-якому випадку, яким б не був Ваш вибір, він буде самим правильним і гідним!

28 травня 2021