Електронні сигарети: які бувають і яку вибрати?

Класифікація електронних сигарет в глобальному сенсі має на увазі поділ усього розмаїття на моделі з певною кількістю можливих затягувань. Саме цей принцип ділить всі існуючі варіанти електронних сигарет на одноразові і багаторазові. Одноразова сигарета розрахована на деяку кількість затягувань (в діапазоні від 300 до 500), а її пристрій не розрахований до зміни картриджа.

На зміну одноразовим електронним сигаретам прийшли - багаторазові!

Подібні гаджети, можна сказати, вже віджили своє, а на зміну їм прийшли багаторазові електронні сигарети. Картриджі таких моделей мають значно менші обсяги - один заповнений до кінця "фільтр" прирівнюється до 10-20 сигаретам, але міняти їх можна хоч щодня - все залежить від ваших бажань і переваг. Такий пристрій як, наприклад, e-cigarette - дуже простий, зручний і вигідний в експлуатації. Саме такі багаторазові сигарети міцно увійшли в життя мільйонів курців по всьому світу.

Ще один принцип, за яким можна класифікувати сучасні електронні сигарети - це конструкційні особливості. Сьогодні електронна сигарета, замовити яку можна в нашому інтернет магазині, буває в класичному розмірі, модель "слім" (так звана дамська), сигара, трубка і навіть електронний кальян.

Електронний замінник тютюнопаління повинен відповідати смаковим уподобанням курця.

Принципи дії та склади рідин в найрізноманітніших конструкціях електронних сигарет залишаються одними і тими ж. Дуже важливий компонент при виборі необхідної моделі - це, звичайно ж, смаки і переваги самого курця. У випадку, якщо людина протягом довгого часу насолоджувався естетичним процесом куріння трубки, то навряд чи йому захочеться переходити на сигарету, нехай навіть і електронну. Швидше за все, він зосередиться на пошуках пристрою, стилізованого саме під трубку.

Мод - поліпшена модель електронної сигарети.

Ті, хто воліє насолоджуватися не зовнішнім виглядом, а компактністю і самою можливістю вдихати ароматний пар, можуть скористатися свіжими пропозиціями від найвідоміших світових виробників і придбати так званий мод. У зовнішньому вигляді подібних пристроїв немає ні найменшої аналогією з будь-яким тютюновим виробом, але тим не менше, воно володіє всіма функціями звичайної електронної сигарети. У більшості випадків, ці функції оптимізовані і дають можливість отримувати великі обсяги пара з меншої кількості ароматизаторів. Тобто, купивши одного разу мод електронної сигарети, ви, звичайно ж, переплачуєте спочатку, але отримуєте можливість економити з кожним наступним затягуванням.

Наш сайт пропонує вам вибрати саме той варіант, який здатний повністю замінити собою звичну сигарету і тим самим позбавити вас від настирливої шкідливої звички.

1 червня 2021