Джонні Депп курить електронну сигарету

На екрани прокату по всьому світу вийшов новий кінофільм «Турист».
В одній зі сцен, де відбулася перша зустріч головних героїв цієї кінострічки. Начебто і нічого особливого, але варто зауважити, що слідуючи в швидкісному потязі, Джонні Депп читає книгу і ... палить електронну сигарету!

Відразу може показати що це звичайна сигарета, але всім відомо що курити в поїздах заборонено, та й знак забороняє куріння чітко видно в кадрі.

Задовго до виходу фільму з'явилася інформація, що сісти й мати Джонні Деппа не могли побороти тютюнову залежність, і впоралися тільки завдяки електронним сигаретам. Цілком імовірно, що це одна з причин чому знаменитий актор курить електронну сигарету в своєму фільмі, використовуючи його для популізаціі цієї новинки.

Так само, слід відзначити відмінну тенденцію: все більша кількість зірок підтримують електронні сигарети, публічно користуючись ними на очах у широкої публіки. Леонардо Де Капріо, Джоус Консенко, Катрін Хейгл, Девід Латерман і багато інших стали шанувальниками електронних сигарет і пропагують їх абсолютно безоплатно, грунтуючись тільки на альтруїстичних спонукань.

1 червня 2021