Алкоголь і тютюн

Справжні поціновувачі тютюнових виробів погодяться, що немає нічого кращого, ніж хороша сигара з келихом улюбленого напою в руці. Правил як поєднувати ці два захоплення разом - немає. Просто потрібно покладатися на власні смаки та уподобання. Хтось любить ароматну каву з сигарою, а хтось міцний бренді.

Сумісність алкоголю і тютюну підсилює їхні смакові якості. Тому важливо вибрати правильний рівень спиртного і певний вид сигар. Таким чином, Ви не переступите тонку грань між задоволенням і сильним сп'янінням. Починати курити можна з кавою, потім переходити на звичайний алкоголь, а вже потім вживати алкоголь рівносильний міцності сигари. Так Ви зможете повністю розслабиться.

Яке ж правильне поєднання тютюну та алкоголю?

Курці кальянів і трубок можуть вибрати напій, який подобається їм найбільше. Ці види куріння тютюну не настільки примхливі до алкоголю, як сигари. Сигари поєднуються з такими дорогими напоями як бурбон, віскі, коньяк, бренді. Також незвичайною компанією стане портвейн і сигара. Але не варто сумніватися. Якщо Ви любите цей напій, то курить сигари з солодким ароматом формату «робуста».

До міцних сигар відмінно підійдуть коньяк або бренді. А от якщо Вам подобаються кубинські сигари, то їх потрібно палити з ромом. Таке поєднання люблять самі кубинці, оскільки цілими родинами вони вирощують тютюн і роблять чудовий ром.

Не можна поєднувати з сигарами горілку, текілу і джин. Оскільки цей алкоголь не несе в собі ніяких витончених ароматів. Також погано поєднуються дуже слабкі і сильні напої. Міцні сигари переб'ють аромат, а слабкі просто будуть не помітними на фоні гарного тютюну. Смакові відтінки можна змінювати. Якщо Ви хочете відчувати алкоголь більше, то слід вибирати м'які сигари. Ну, а якщо Ви курите і хочете щоб був помітний слабкий слід алкоголю, то куріть разом з портвейном.

Виробники роблять все, щоб спростити процес куріння і почали випускати сигарилли зі смаком різних видів алкоголю. Це може бути спрощеною альтернативою сигарам і дорогому алкоголю. Так що не залежно від Ваших можливостей можна завжди знайти спосіб задовольнити своє бажання розслабитися разом з тютюном і ароматом улюбленого напою.

2 червня 2021