Древесне вугілля для кальяну - справа тонка, або вибираємо вугілля з розумом!

До вибору вугілля необхідно підходити серйозно і відповідально, тим більше, якщо він йде в подарунок істинному цінителю кальяну.

Для ідеального куріння кальяну застосовують тільки спеціальне, і тільки якісне деревне вугілля для кальяну, купити який, до речі, Ви можете в нашому інтернет магазині. Якщо Ви хочете насолоджуватися кальяном, отримувати від процесу куріння задоволення, відпочити і душею і тілом, то, без сумніву, Вам не варто використовувати інші види вугілля, наприклад, для гриля, каміна, шашлику та інше.

Яке вугілля вибирають справжні професіонали-кальянщики?

Якісне і справжнє деревне вугілля для кальяну представляє собою спеціальне спресоване вугілля з різних видів деревини. Щоб розігріти його знадобиться потужне таке джерело тепла, як плита, газовий пальник, багаття, а не сірник і запальничка.

Сьогодні найякіснішим і кращим по праву вважається деревне вугілля!

Він виготовлений з оливкового дерева, а також з шкаралупи кокоса. Вугілля з іншої екзотичної деревини такої, як лимонне дерево або бамбук, як правило, мають не дуже хорошу якість. Тому, навіть якщо Ви все-таки вирішите зупинити свій вибір на них, то тримайте про запас кілька перевірених шматочків вугілля.

Як розігріти вугілля?

Для такого вугілля, виробляються і спеціальні запальнички "Турбо", придбати які Ви так само можете в нашому інтернет магазині. Як правило, натуральне деревне вугілля для кальяну використовують справжні гурмани і цінителі кальяну. Адже, тільки таке вугілля дає вишуканий і непередаваний аромат. При його виготовленні використовують деревину Не смоляних порід. Так, наприклад, для лимонного тютюну ідеальне вугілля, зроблено з лимонного дерева.

Критерієм якості деревного вугілля, без сумніву, вважається його тонкий смак і аромат при горінні, і абсолютно відсутній дим. Так що, вибираєте і купуйте тільки якісне деревне вугілля і тільки від перевірених виробників. Замовити та придбати таке вугілля Ви можете і вдень і вночі, в нашому інтернет магазині за низькими цінами.

Приємного Вам кальянокуріння!

22 квітня 2021