Для чого потрібні силіконові контейнери

Про силікон

Силікон (поліорганосилоксани) – це кисневмісні високомолекулярні кремнійорганічні сполуки. Що стосується силіконових контейнерів, силіконовий матеріал простіше кажучи насправді є комбінацією атомів силікону і кисню, навмисно зібраних у ланцюжок. Силікон може бути досить різноманітним залежно від того, які сполуки використовуються для створення силіконового полімеру, але поєднання атомів силікону що чергується ланцюгом з атомами кисню - це те, що надає матеріалу таку гнучкість, пружність і гладкість - всі важливі фактори для успішного зберігання ваших тютюнових або органічних сумішей.

Чи термостійкий силікон? Так! Термостійкість силікону відіграє важливу роль у його популярному застосуванні як у спільнотах 420, обрати собі до вподоби силіконові контейнери маєте можливість на нашому сайті. Окрім його широкого застосування в контейнерах для рослинного канабісу, він використовується для концентрату марихуани, таких як CBD (Канабідіолу). Силікон може витримувати температуру у +300 градусів цельсію, це однозначно вказує на те яким довговічним та універсальним у використанні може бути контейнер для зберігання з такого матеріалу. Властивості силікону роблять його ідеальним ізоляційним матеріалом, вплив кисню, сонячних променів та тепла – всі ці фактори погіршують ефект, смак та свіжість органічних сумішей.

Зберігання стафу

Пластик – поганий варіант для зберігання курильних сумішей. Його статичний заряд негативно впливає на рослини та пошкоджує їх. Холодильник – або морозильна камера, перепад низьких температур та заморожування руйнує дрібну конструкцію суцвіття при першому ж дотику. Папір – використовувати не бажано, в крайньому випадку на короткий проміжок часу, те що папір захищає від запаху як пластик чи харчова плівка не виключає негативний фактор зневоднення рослини. Скло – один із кращих варіантів для тривалого зберігання, не статичний, не впливає на смак, герметичний та легко миється але прозорість скла не захищає від сонячних променів. Нарешті найідеальнішим варіантом є силікон – має всі вищезазначені переваги, універсальний у використанні і також легко миється.

Тож при виборі кращого контейнера для зберігання рослин, тютюну або курильних сумішей не зволікайте та обирайте силіконові варіанти.

17 січня 2023