Детально про шампунь для бороди

Волосся є волосся, правильно ? – Спитаєте ви, адже коли мова заходить за догляд за бородою, зазвичай ми порівнюємо її із волоссям на голові і шириться твердження щодо використання звичайного шампуню що по суті не є правильним. Оскільки насправді це зовсім різні речі, відрізняється не тільки сам тип волосся, а й шкіра під ним, при цьому шкіра на лиці набагато чутлива ніж шкіра на голові. Тому, коли справа доходить до того, чи слід використовувати звичайний шампунь для бороди, є одна проста і пряма відповідь – ні.

Чому не можна використовувати звичайний шампунь ?

Шампунь для бороди розроблений спеціально для догляду за бородою та обличчям. Вам не потрібно турбуватися про те, щоб змити натуральне масло, яке виробляє ваша шкіра, оскільки в ній немає хімічних речовин, присутніх у милі для тіла або звичайному шампуні.

Шампунь для волосся ніколи не слід використовувати для безпосереднього миття бороди. Замість цього слід використовувати шампунь для бороди, який не тільки набагато м'якше впливає на шкіру під бородою, а й живить її, допомагаючи рости і розвиватися. Звичайний шампунь для волосся призначений для видалення жиру та бруду з волосся і шкіри голови, щоб вони не ставали надалі жирними. Якщо використати такий шампунь на бороді – волосся буде виснажуватися, негативний вплив буде розповсюджуватися на саму шкіру та волосяні фолікули.

Інгредієнти шампуня для бороди

Існує низка продуктів, наповнених інгредієнтами, які зроблять ваше волосся на обличчі таким, на яке воно має бути. Під час купівлі зверніть увагу на інгредієнти, щоб отримати максимальну віддачу від засобу:

Алое вера - потужний зволожувальний і протизапальний гель алое вера допоможе зберегти шкіру під бородою здоровою.

Арганова олія - інгредієнт, про який всі чули, і не дарма. Арганова олія зволожує шкіру і допомагає запобігти появі прищів.

Лауретсульфат амонію - це піноутворюючий засіб, який допомагає видалити бруд із бороди і м'якше впливає на шкіру, ніж зазвичай використовуваний лаурилсульфат амонію який зазвичай міститься у шампуні для голови.

Ліналоол/лінанен - може здатися, що це хімічні речовини, але насправді це два з багатьох елементів що зустрічаються в природі, які використовуються для надання запаху продуктам.

24 квітня 2023