Що таке електронні курильні трубки?

Електронні курильні трубки - це складні високотехнологічні пристрої , які стилізовані під традиційні трубки, але при цьому не містять тютюну. Тобто, під час паління дане пристосування не виділяє смол, канцерогенів і інших шкідливих продуктів горіння. Так що Ви зможете з насолодою дегустувати елітні сорти тютюну, не боячись за власне здоров'я.

Конструкція електротрубки!

Люлька нового покоління має унікальну, і в той же час елементарно просту конструкцію, до складу якої входить мікропроцесор, виконавчий механізм, спеціальні змінні картриджі, світлодіодний імітатор горіння і повітряно-сенсорний датчик. Смак і аромат пара, що виділяється трубкою під час паління залежить від змінного картриджа - герметичного контейнера з очищеним нікотином, водою і аромакомпонентами, що імітують запах елітного тютюну. Ви можете вибирати між картриджами з високим, середнім і низьким вмістом нікотину, а також віддавати перевагу безнікотиновим варіанти. Застосовуючи картриджі для електронних курильних трубок у порядку зниження вмісту нікотину, можна зав'язати зі шкідливою звичкою в рекордно короткий термін.

Переваги куріння!

Куріння електронної трубки не позбавляє Вас від природних відчуттів, а навпаки - стимулює розумову активність, дарує заряд бадьорості та життєвої енергії, не приносячи ніякої шкоди ні Вам, ні оточуючим. З таким пристроєм неприємний дим і шкідливі канцерогени назавжди залишаться в минулому. До того ж, використовувати його набагато простіше, ніж традиційну трубку. Для цього Вам не знадобиться запальничка, сірники, попільничка і ряд інших обов'язкових аксесуарів курця. Електронний механізм починає працювати автоматично, як тільки Ви робите першу затяжку. Кожна затяжка буде супроводжуватися світінням світлодіодного індикатора, що імітує тління справжнього тютюну. По завершенню процедури куріння девайс можна просто прибрати в барсетку, кишеню або сумку.

Слід зауважити, що пристрій працює від акумулятора, який поступово розряджається в процесі експлуатації. Але з його зарядкою у Вас ніколи не виникне особливих труднощів. Підзаряджається трубка як від мережі, так і через USB-порт стаціонарного комп'ютера або ноутбука. Якщо ж такої можливості немає, то завжди можна скористатися запасною батареєю.

18 травня 2021